Vérdíjat tűztek ki Kisbandi fejére

A magyar kriminalisztika egyik legfontosabb koronatanúja lehet Lakatos András, akit az alvilágban csak Kisbandiként ismernek – írja Blikk.

Hírdetés

Lakatos élete tele van fordulatokkal, azt hitték, hogy meggyilkolták, aztán kiderült, hogy Dél-Amerikában bujkált, mielőtt elkapták volna. Ő az a figura, aki rengeteget tud a ’90-ev és évek magyar gengsztereiről. Az alvilág pénztárosaként is számon tartott Kisbandi most kiadatási őrizetben van.

A Blikk azt írja, a férfit tavaly áprilisi elfogása óta már meglátogatták a magyar hatóságok emberei, akikkel több értékes információt meg is osztott. Legfőképpen a 90-es évek második felében történt, eddig fel nem derített gyilkosságok érdekelték a hatóságot, ahol például az Aranykéz utcai robbantással és Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban elítélt P. Tamás neve is felmerült, de a vele korábban szövetségre lépők aggódhatnak leginkább.

A lap információi szerint az alvilág vérdíjat tűzött kis Lakatos fejére. A férfit a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság körözése alapján adják ki Magyarországnak, ahol az információkért cserébe mentesülhet a felelősségre vonás alól. Lakatost eredetileg egyébként egy kamionos csalási ügy miatt keresték a hatóságok.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »