Véraláfutásos fotó bizonyítja, hogy volt barátnőjét is verte az erőszakos karateedző

Véraláfutásos fotó bizonyítja, hogy volt barátnőjét is verte az erőszakos karateedző

Agócs Tibor a jászberényi Yakuzák SE-ben oktató karateedző rendszerint tanítványai körében ismerkedett, korábbi barátnője is hozzá járt edzésre. Az erőszakos férfi ugyan azt állította, hogy nem verte a nőt, de a volt barátnő egy az RTL Híradónak mutatott monoklis fotóval bizonyítja az ellenkezőjét.

A bántalmazott nő azt állítja, Agócs esetenként ököllel is ütötte a fejét és a testét:

Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne, úgy fogta és akkor rám rúgott.

A jelenség ismerős lehet arról a felvételről, ami akkor készült, amikor a karateedző egy profi lábsöpréssel rúgott fel egy 7 éves, 23 kilós kisfiút.

Előfordult az is, hogy a férfi a hajánál fogva húzta végig barátnőjét a járdán. Ezt a módszert edzésein is alkalmazta: egyik tanítványa beszámolója szerint így büntette őt, amiért férfi létére hosszú volt a haja.

Agócs Tibor az RTl-nek nyilatkozva azt mondta, hogy nem igaz, amit volt barátnője állít. Hozzátette: a nyilvánosság előtti rágalmazásért feljelentést tesz a nő ellen. A sértett ragaszkodik az igazához, állítja, többen tudják igazolni az állításait. Ennek az RTL is utánajárt: az edző több korábbi tanítványa is igazolta, hogy a férfi verbálisan és fizikálisan is bántalmazta barátnőjét.

Agócs Tibor több tanítványával is összejött, mindig a könnyű prédákat szemelte ki.

A karateedző receptje az volt, hogy sérülékeny, rossz családi körülmények közül jövő, bizonytalan lányokat emelt ki először sportolóként a többi tanítványa közül, majd szorosabbra fűzte velük a viszonyt.

Hírdetés

Egy esetben egy 13 éves tanítványa szerelmes lett belé. A férfi várt, amíg a lány betöltötte a 14-et, akkor csókolóztak először, aztán a lány 15 éves korában elvette a szüzességét.

Egy másik tanítvány egy olyan esetet elevenített fel az RTL Híradónak, aminek szem- és fültanúja volt. A junior és a felnőtt válogatott utazott a buszon, amikor Agócs Tibor minősíthetetlen szexuális megjegyzéseket tett kiskorú barátnőjének.

Főleg mai füllel hallgatva ilyen minősíthetetlen szexuális megjegyzéseket tett. De tényleg olyat, hogy aztán meg a….

A TV2-nek pedig egy másik tanítvány azt nyilatkozta, hogy az edző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta, és megfenyegette, hogy ha másoknak beszélni mer az esetről, akkor megöli.

Agócs Tibor mentegeti magát a gyermekbántalmazási ügyben:

Én leültem ezzel a kisfiúval, rögtön bocsánatot kértem, és az elkövetkezendő napokban szinte a tenyeremen hordoztam, és nagyon jó barátságot kötöttünk

– állítja a karateedző, ám a gyerek anyukája szerint ez hazugság.

(Címlapkép: rtl.hu)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »