Vendetta Fight Nights 40. – ismét küzd a Betyársereg harcosa

Vendetta Fight Nights 40. –  ismét küzd a Betyársereg harcosa

Hamarosan megrendezésre kerül Szombathelyen  a 40. Vendetta Fight Nights küdősportgála. A Betyársereg harcosa, Matisz György egy sokat ígérő visszavágó meccsen küzd meg újra korábbi ellenfelével. 

A Vendetta Fightnights profi szervezésű küzdősport gálasorozat soron következő alkalmát már második alkalommal rendezi meg Magyarországon barátunk, Őze Balázs és csapata. A pofi és amatőr meccseket egyaránt felvonultató rendezvény 38. estje Győrben kapott helyet. Ott Matisz, aki a Borsodi Klán vezetője, egy nagyon kemény meccsen diadalmaskodott horvát ellenfelével szemben. Mathias Martic azonban nem nyugodott bele a vereségbe, így a Szombathelyen rendezendő 40. gálán visszavágó mérkőzésen csap össze ismét a két elszánt küzdő, ezúttal is pusztakezes boksz szabályrendszerben.

Hírdetés

A Megyaszó Blood Bear Fight Club színeiben induló Matisz és horvát ellenfele kőkeménynek ígérkező küzdelme mellett sok más magyar harcosnak is szurkolhatunk a színvonalas és várhatóan látványos mérkőzéseken az Arena Savaria-ban, így érdemes már elővételben biztosítani a jegyünket.
A Vendetta Fight Nights 40. alkalmára a jegyek kaphatóak online, a Tixa.hu felületén, valamint személyesen a NutriFit Shop szombathelyi üzletében (Fő tér 17. bejárat az Uránia udvar felől). A VIP asztalfoglalás a következő telefonszámon lehetséges:+36 70 555 6680

A Vendetta Fight Nights 40. – ismét küzd a Betyársereg harcosa bejegyzés először Betyársereg-én jelent meg.


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »