Vendégmunkások tömegébe és őket szállító buszokba botlott a Jobbik politikusa Hajdúszoboszlón

Vendégmunkások tömegébe és őket szállító buszokba botlott a Jobbik politikusa Hajdúszoboszlón

És most érkeztek meg a vendégmunkások, a migránsmunkások. Jön folyamatosan a sok-sok busz

– számolt be élőben a helyszínről, a Hajdúszoboszlón járó Lukács László György. A Jobbik-Konzervatívok frakcióvezetője csütörtöki videójában elmondta, "ezek az ázsiai munkások azok, akik a debreceni gyárakhoz, a BMW-hez, a CATL-hez és egyéb gyárakhoz érkeznek, folyamatosan érkeznek a buszok, talán egy, kettő, három, négy, öt, hat buszt is lehet látni".

Hajdúszoboszló a vendégeiről volt ismert, azonban nem azokról a vendégekről, akik láthatósági mellényben is feltűnnek éjszaka. Szinte az ember nem is tudja, hogy hova nézzen, kaotikus jelenetek vannak előttünk, mögöttünk

– írta le a látottakat a Jobbik országgyűlési képviselője.

Lukács jelezte, Hajdúszoboszlón szemlevételezésre is több száz idegen, olcsó ázsiai migránsmunkás érkezik meg ilyenkor, nagyjából este hét körül. Kiemelte:

Azok a dolgozók, akik a városban vannak elszállásolva, a környék munkaerejének a lehetőségeit rontják, alacsonyan tartják a béreket, és azokon az építkezéseken dolgoznak a munkaerő-közvetítő cégeken keresztül, amelyek most nagyberuházásként zajlanak.

A jobbikos politikus úgy folytatta: "ezek azok a dolgozók, akik az alacsony munkabérért cserébe szinte mindent hajlandóak elvégezni, a cégek pedig ahelyett, hogy magyar dolgozókat alkalmaznának, ezeket a dolgozókat veszik fel".

A magyar dolgozóknak ugyanis tisztességes béreket kellene adni, ehelyett maradnak az olcsó ázsiai dolgozók. Ez azért is fura, mert Hajdúszoboszló nem erről volt híres az elmúlt időszakban. Emlékszünk mindannyian azokra a plakátokra, amelyen a kormány azt hirdette, hogy "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját"

Hírdetés

– tette hozzá Lukács, aki szerint tízesével, ha nem éppen százasával jöttek-mentek az emberek.

Szavai szerint elképesztő azt látni, hogy ez zajlik Hajdúszoboszlón, egy fürdővárosban, egy turisztikailag fontos városban.

Ez a kép várja azokat az embereket is, akik a választások során június 9-én a Fideszre szavaznak, ugyanis ő pártjuk és kormányuk, akik ezeket a munkásokat hozzák, ők azok, akik ezekhez a gyárakhoz ezeket a munkásokat igénylik, és ők azok, akik azt támogatják, hogy az idegen dolgozók elvegyék a magyar emberek munkáját.

Lukács László úgy érvelt, június 9-ének van egy világos tétje, aki a kormánypárti jelöltekre szavaz, az lényegében arra szavaz, hogy ilyen munkásokkal legyenek tele Magyarország frekventált települései, ne a magyar emberek kapjanak munkát, hanem az idegen, olcsó ázsiai migránsmunkások. "Ez szerintünk megengedhetetlen, nem ilyen dolgozókra, hanem tisztességes bérekre van szükség, és a tisztességes bérekért a magyar dolgozók ezt a munkát el tudják látni" – fűzte hozzá.

A konzervatív képviselő arra is kitért, mérgező akkugyárra sincs szükség, ha arról van szó, hogy milyen beruházások legyenek, mérgező gyárak ne legyenek.

Szóval így néz ki az, amikor beözönlik este hét óra előtt egy kicsivel Hajdúszoboszlóra az a rengeteg migránsmunkás, akik a kormánypropagandával ellentétben mégis érkeznek és elveszik a magyar emberek munkáját

– summázta a látottakat Lukács László György.

(Címlapkép: Ázsiai vendégmunkások özönlenek Hajdúszoboszló utcáin – Lukács László, Facebook)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »