Velünk vannak a lengyelek!!!

Szerencsére azért nem vagyunk egyedül!

Kötelező olvasmány: Udo Ulfkotte: A menekültipar.

Világossá vált: ez egy hatalmas üzlet nyugat-európai politikusok, bankok, média-vezetők számára. Az úgynevezett szociális iparban kb. 3x annyian “dolgoznak” mint pl. az autóiparban. A segélyszervezetek, alapítványok vezető testületeiben politikusok ülnek hihetetlen tiszteletdíjért. Így nem csoda, ha az EU hatalmas összegeket követelne pl. tőlünk, valakinek biztosítania kell ezeket a forrásokat, hiszen a német gazdaság már nem bírja. (Notanbene: nem lenne egyszerűbb a legalább németül tudó és ott lakással rendelkező és adózó szociális munkások átképzésével biztosítani a munkaerőpiaci igényeket?)

Hírdetés

Így viszont mi is fizessük a takarítókat, akik rendszeresen takarítják a migránsok számára átadott lakásokat, kollégiumokat, panziókat, szerzetes-kolostorokat, tornatermet…(nem vicc!), ún. “parkőr” állásban a parkokban üldögélő migránsokkal beszélgetnek és próbálnak nekik szabadidő-elfoglaltságot találni – mindezt kemény órabérért. Szóval, el kell olvasni, a lapok alján a hivatkozások gyakran az oldal egyharmadát kiteszik, utánalehet nézni. És ha ezt akarja bárki magának, ám tegye, de ne a mások rovására.

Anna Szilágyiné Baán hsz-a!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, EU, Európai Egyesült Államok, ránkvándorlási válság Tagged: ránközönlő muzulmán hordák, ránkvándorlási válság, ránkvándorló kvóta, ős-ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »