Véletlenül leégett egy svéd bevándorlásellenes politikus kastélya

Véletlenül leégett egy svéd bevándorlásellenes politikus kastélya

Halálra égett a kutya és a macska is. – Hiába, vannak még véletlenek…

 

Per Ahlin a saját Facebook-oldalán több posztot is írt tűzvész kapcsán, először azt, hogy a sokktól nem tud mit írni, majd néhány órával később arról számolt be, hogy olyan helyen csaptak fel a lángok, ahol „magától” nem keletkezhetett volna tűz. A politikus megrendülten írt arról, hogy a kutyája és a macskája is odaveszett a tűzben.

Bár az első vizsgálatok nem tudták kimutatni a tűz okát, egy nappal később (mennyi idő is telt el a Notre-Dame kigyulladása, és annak a bejelentése között, hogy rövidzárlat történt…?) azonban már a baloldali Aftonbladet

számolt be arról, hogy gyújtogatás ügyében nyomoznak.

Vannak összeesküvése-elméletek, és vannak tények. Ami tény, hogy Per Ahlin nemcsak bevándorlásellenes politikus, hanem rendszeresen osztott meg a közösségi médiában olyan posztokat, amelyekben mindezt nem is rejtette véka alá. Botkyrka község vezetése örömmel fogadta a migránsokat, amit jól példáz az önkormányzat által közzétett kisokos, amelyben arra biztatják a polgárokat, hogy fogadjanak be kiskorú migránsokat.

Hírdetés

De például az is tény, hogy a svédországi választások előtt felgyújtották a Svéd Demokraták pavilonját, s végig a környéken megmagyarázhatatlan tűzesetek fordultak elő.

A többit egyelőre bízzuk a svéd hatóságokra.

Videó a tragédiáról ITT látható.

Mauhrer Zoltán

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »