Végül csak valóra vált Elton John álma: felhívta őt az igazi Putyin is

Végül csak valóra vált Elton John álma: felhívta őt az igazi Putyin is

Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta telefonon Elton John brit zenészt, és találkozót beszélt meg vele, ha tudnak időpontot egyeztetni – jelentette be csütörtökön Dmitrij Peszkov orosz elnök szóvivő moszkvai sajtótájékoztatóján.

Peszkov elmondta: az orosz államfő maga hívta fel napközben Elton Johnt, és elmondta neki, értesült arról, hogy a közelmúltban orosz komikusok átverték őt. Kérte őt, ne érezze megbántva magát, és közölte vele: ha találnak közös időpontot, kész találkozni és megvitatni vele bármilyen kérdést, amely a deviáns zenészt érdekli.

Hírdetés

Néhány nap múlva kiderült, hogy a brit zenész két orosz komikus tréfájának áldozatává vált, akik az orosz sajtóban felfedték: azután hívták fel telefonon a brit aberráltat, hogy az közölte, találkozni szeretne az orosz elnökkel.

A 11 perces telefonhívást megörökítő felvételen az énekes egy orosz tolmácson keresztül beszélget az általa Putyinnak hitt férfival egy moszkvai látogatás részleteiről. "Mondja meg neki, hogy rendkívüli megtiszteltetésnek érzem, hogy felhívott. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb emberével beszélhetek. Ez elképesztő" – hallható a felvételen.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »