Végül csak hazatért a magyar Facebook-sztár

Van Bajner, lesz parti Pakson, miután a helyi futballcsapat megszerezte magának a trollhadsereg kedvencét. Hosszú távra szóló szerződést kötött, de még mindig külföldi csapatban akar focizni.

Hosszú kálváriát követően ismét hazai futballcsapatban nyűgözheti le a Facebook trollhadseregét Bajner Bálint, a Paksi FC gondolta úgy, hogy náluk gólzsákká válhat a focista. Hosszú távra szóló szerződést kötött a csapat honlapja szerint, ám a kontraktusról ennél többet nem közöltek. Bajner a csapat honlapjának elmesélte, remekül érzi magát Pakson, ahol összetartó a társaság. Hozzátette:

„Szeretnék meghatározó játékossá válni a PAKSI FC-ben, és olyan teljesítményt nyújtani, amivel felhívom magamra a figyelmet először az NB I-ben, majd pedig a későbbiekben ismét szeretnék egy külföldi szerződést magamnak. Most ennek a célnak, és a családomnak szentelem az összes időmet. Jelenleg minden mást szeretnék kizárni az életemből”.

Ennek megfelelően a Paksi FC arra kérte a sajtó munkatársait, hogy egyelőre ne zargassák interjúkérelmekkel Bajnert, hadd koncentrálhasson a csatár a munkájára.

Hírdetés

Külföldre akart menni

A 24 éves támadó legutóbb az angol harmadosztályból kiesett Notts Countyban szerepelt, amelynek áprilisban lett a korábbi Fradi-főnök, Ricardo Moniz a vezetőedzője. A negyedosztály viszont nem érdekelte a korábban a Sopronban, a Liberty Salontában, a West Hamben, a Budapest Honvédban, a Sulmona Calcióban, a Borussia Dortmundban és az Ipswich Townban is szerepelt csatárt, nem fogadta el Moniz ajánlatát. Bajner július elejére csapat nélkül maradt.

Nyáron állítólag Kőszegen, egy alacsonyabb ligás osztrák klub színeiben látták, de hírbe hozták a Szombathelyi Haladással is, amellyel végül nem tudott megegyezni. A focista külföldi szerződésre hajtott, augusztusban kijelentette: „Vannak ajánlataim az NB I-ből, az angol, a német és a spanyol másod-, valamint az angol harmadosztályból is”. Ám meg kellett elégedjen az NBI-gyel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »