"Végre" nem szóváltásba keveredtek egy miskolci horda áldozatai, hanem beléjük kötöttek

"Végre" nem szóváltásba keveredtek egy miskolci horda áldozatai, hanem beléjük kötöttek

És nem verekedés alakult ki, hanem megverték, azaz bántalmazták őket, mert ez sem mindegy. Talán végre megtanulnak fogalmazni az illetékesek, alább olvasható az ügyészség közleménye.

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen súlyos testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

2017. június végén az éjszakai órákban a sértett és élettársa Miskolcon egy munkahelyi rendezvényről hazafelé indult, amikor az úttesten áthaladásuk közben a sértett által csak látásból ismert két férfi minden előzmény nélkül belekötött, és azonnal rátámadt. Többször megütötték a sértettet, aki ettől a földre került, majd megrugdosták.

Hírdetés

A férfi élettársa megpróbálta megakadályozni a további bántalmazást, de ekkor a vádlottak őt is megütötték, majd a hozzájuk tartozó nő is közbelépett, és rátámadt a nőre, aki igyekezett védekezni, ezért közöttük dulakodás alakult ki, és mindketten elestek.

A sértett férfi, amikorra már felhagytak a bántalmazásával, megpróbált elmenni a helyszínről, azonban fájdalmai miatt 10 méter haladás után a földre ült, ekkor az egyik férfi odament hozzá, és még egy alkalommal fejbe rúgta.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló bordatörés sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a vádlottak közül a két férfivel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, míg a nővel szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »