Végre megtisztul az MSZP. A tisztességtől…

Végre megtisztul az MSZP. A tisztességtől…

Előre, elvtársak, tovább az eddigi úton!

– Ez volt a parlamentben az utolsó hozzászólásom. Sok vitánk volt egymással, de én alapvetően élveztem ezeket. Akkor is, amikor egyetértettünk és akkor is, amikor nem. A következő négy évben a parlament nélkülem folytatja tovább a munkáját – mondta utolsó felszólalásában, március 10-én Mesterházy Attila korábbi MSZP-elnök, volt miniszterelnök-jelölt. Hozzátette: köszöni a választópolgárok bizalmát. 

Mesterházy 2004 óta volt parlamenti képviselő. Bár erről a politikus nem nyilatkozott, de jó eséllyel talán az MSZP-ből is ki fog lépni.

Ha ez megtörténik, akkor a párt végre megtisztulhat a tisztességes elemektől. Mesterházy azon kevés szocialista politikusok egyike, akinek karrierjét nem rengették meg masszív korrupciós és más botrányok. Ha esetleg lopott is, akkor csöndben, ügyesen tette, de az biztos, hogy komoly vádak nem érték. Persze önmagában az is elgondolkodtató, hogy 2010 után miért akar valaki vezetni egy olyan politikai alakulatot, amely kis híján a földbe állította az országot, de ez legyen az ő baja. Az biztos, hogy a fizetés nem volt rossz.

Az immár „megtisztult” Magyar Szocialista Pártot olyan politikusok fémjelzik, mint Gajda Péter, Kránitz Krisztián, Czeglédy Csaba, Tóth Csaba, Molnár Zsolt és Horváth Csaba. Utóbbi érzékletesen bemutatta a szoci életérzést, ugyanis a nyilvánosságra került képek szerint a villája kertjében olyan pálmafák vannak, amelyeket télen fűtött terráriumban kell tartani. A névsorból nagyon úgy tűnik, hogy Lackner Csaba akár vissza is kérezkedhetne a pártba.

Az MSZP másik ágát olyan nagyágyúk jellemzik, mint Tóth Bertalan, a szocialista párt társelnöke. Informátoraink szerint a Nemzetközi Mérésügyi Szervezet (OIML) a jelentéktelenség mértékegységét is róla kívánja elnevezni, amely a közeljövőben a „tóthbertalan” lehet. A bejelentésről természetesen tudósítjuk olvasóinkat.

A hülyék platformjának másik nevezetes képviselője Kunhalmi Ágnes társelnök, aki nekifutásból szalad bele csukott ajtókba és kap röhögőgörcsöt a Fidesz állítólagos gazságairól tartott sajtótájékoztatón. Nagy értéke ő a pártnak, hiszen a saját nyelvükön szól a vidéki emberekhez. Pontosabban ömberekhöz.

Hírdetés

Mindeközben Komjáthi Imre csuklóján kattan a bilincs, mert odaláncolja magát egy kőműves háza elé, így tiltakozva a tisztességes melósok elszegényedése ellen. Az akció nem várt következménye a szaki felháborodott ökölrázása Komjáthi felé, ugyanis a derék kőművesünk nem tud kiállni a garázsból a BMW-jével.

Említés szintjén érdemes csak kitérni a neves filmrendezőre, Korózs Lajosra és a párt sajtófőnökére, Nyakó Istvánra, aki talán sosem gondolta volna, hogy egyszerre két portál főszerkesztője is lesz, az MSZP által kézivezérelt Hírklikké és a Hírhugó nevű retteneté.

Előre, elvtársak, tovább az eddigi úton!

Mi eközben jól szórakozunk, egészen addig, amíg ellenzékben vannak. Ha fordulna a kocka, akkor Isten irgalmazzon szegény lelkünknek meg a családi adókedvezménynek!

Borítókép: Mesterházy Attila (Fotó: Földházi Árpád

Bácskai Balázs – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »