Végre lehet megint nácizni!

Végre lehet megint nácizni!

De nagyon gyorsan! Egy náci is nagyon sok, de Magyarországon semmivel sincs több szélsőjobboldali barom, mint Európa többi országában. Sőt.

Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa fejére Dávid-csillagot rajzolt valami ökör.

Elítélendő.

Bevallom, nem tudtam, hogy Vámos Miklós zsidó-e, vagy sem, ennek mondjuk az lehet az oka, hogy nem érdekel. Szerintem ő sem tudja rólam, hogy római katolikus vagyok. Őt sem érdekli. Vámos Miklós Apák könyve című regényét olvastam, ami a Stern- majd a Csillag-családról szól. Jó könyv! A Stern- majd Csillag-család zsidó volt. Azt hiszem. Mindenkitől elnézést kérek, de Koncz Zsuzsa pályáját nem követem. Egyáltalán nem foglalkoztat… Nem az én stílusom. De nem érdekel a származása vagy a vallása. 

Az, aki összefirkálta őket Dávid-csillaggal, az egy idióta barom. 

Hírdetés

Teszem hozzá Dömsödi Gábor is az. Hogy jön ő ide? Úgy, hogy az ATV-ben osztotta az észt ebben a témában. Őt érdekli, hogy ki a zsidó és ki nem. Arról is beszélt, attól hogy valaki miniszterelnök még hülye is lehet. Aztán az is szóba került a műsorban, hogy ma Magyarországon a Fidesz a szélsőjobb. Vagyis a náci. 

Dömsödi legalább akkora barom, mint aki Dávid-csillagot rajzolt Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa képes felére. Amolyan igazi idióta. A firkáló megteremtette a nácizás lehetőségét, Dömsödi meg élt vele. Kiegészítik egymást. 

Kecskés István – https://ezatuti.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »