Végre kiderült, milyen luxusautóval ajándékozta meg magát Szoboszlai Dominik

Végre kiderült, milyen luxusautóval ajándékozta meg magát Szoboszlai Dominik

Egy Instagramra feltöltött fénykép vezetett nyomra.

Ahogy az Infostart is beszámolt róla, Szoboszlai Dominik nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy új autóra cseréli G-osztályú Mercedesét. Akkor a Liverpool játékosa nem árulta el, hogy milyen lesz az új járgánya, csak annyit mondott: „Aki meglát benne, annak szerencséje van.” Most egy közösségi oldalára feltöltött kép derített fényt az autó típusára – írja a hirado.hu.

Hírdetés

Csak az új autójának műszerfaláról osztott meg egy képet a magyar válogatott csapatkapitánya, de a szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy milyen típusról van szó – az új autója egy Bentley Bentayga.

Amikor Szoboszlai az osztrák Red Bull Salzburgnál játszott, akkor egy A5-ös Audit használt, majd amikor átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at. Az a kocsi 80 millió forintba kerül újonnan, de a Bentayga egy más kategória. A több mint hatszáz lóerős, két és fél tonnás kocsi ára meghaladja a százmillió forintot.

A Liverpool játékosának bőven telik luxusautókra, az angol labdarúgócsapatnál évente több mint 6 millió fontot – körülbelül 2,6 milliárd forintot – keres.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »