VÉGRE! Fegyveres honvédek a déli határon! (videó)

VÉGRE! Fegyveres honvédek a déli határon! (videó)

Végre megértük ezt a pillanatot! Megérkeztek honvédjeink a déli végekre, hogy megvédjék határainkat. Isten hozott benneteket! A Betyársereg örömmel látja, hogy fegyveres katonáink teljesítik szent kötelességük: a HAZA VÉDELMÉT. Kitartás fiúk!

Toroczkai László Facebook bejegyzésében köszönetet mond mindenkinek, aki az önfeladás helyett a cselekvést választotta. Ásotthalom polgármestere videót is készített a katonákról, ahogy egy migráns csoportot kísérnek a gyűjtőpont felé.

Toroczkai László gondolatai:

Hírdetés

“Így kell őrizni a határt! Ezt a felvételt ma reggel rögzítettük a magyar hazafiak adományaiból vásárolt Toyota terepjárónk fedélzeti kamerájával (az időbeállítás még hátra van, de ma reggel 7:45-kor rögzítettük). Egy éve harcolok a tavaly még teljesen nyitott és védtelen déli határ védelméért, és láthatóan alakul a helyzet. Köszönet ezért mindenkinek, aki az önfeladás helyett a cselekvést választotta!”

Az Index és a többi liberális szennymédia már retteg, hogy katonát lát, hogy a haza védelmét látják, de rettegjenek csak. Fogadjanak be minél több migránst és utazzanak velük el valami jó messzi helyre! Nem hiányoznátok…

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »