Végre az is kiderült, hogy az iskolába járás szexista, rasszista és nőgyűlölő

„A Chicagói Tanárok Szakszervezete (Chicago Teachers Union, röviden CTU) szerint a távoktatás megszüntetése és az iskolákban való tanítás visszaállítása egy ‘szexista, rasszista és nőgyűlölő’ gondolat” – számolt be a Washington Examiner, melyet az Alapjogokért Központ szemlézett.

A rendkívül szakmai és független szakszervezet nézeteit egy – azóta törölt – Twitter-bejegyzésben osztotta meg, mely alatt rövidesen fehérellenes hozzászólások jelentek meg.

Insanity from The Chicago Teachers Union.

They deleted this tweet: https://t.co/0Jj6EGWKhf pic.twitter.com/BQCBn2sr9o

Hírdetés

— Steve Guest (@SteveGuest) December 6, 2020

„Megvitathatjuk az újranyitás főbb szempontjait, viszont ez a párbeszéd nem gyökerezhet a fehér felsőbbrendűségben, ugyanis a fehér népek megkérdőjelezik a színes bőrűek intelligenciáját, különösen a színes bőrű nőkét. Továbbá az arra való képességünket is, hogy megértsük a tudományt. Az ilyen utalásokkal teli megszólalások nagyon bicskanyitogatók” – fogalmazott a Chicagói Tanárok Szakszervezete a hivatalos közösségi média oldalukon.

Tehát az eddigi megszólalásaikból kiviláglik, hogy a szervezet többnyire mélyen rasszista, fehérgyűlölő, radikálisan liberális tanárokból állhat, akik úgy gondolják, hogy ha a gyerekek iskolába járhatnak, az a fehér felsőbbrendűség támogatása.

Ezt az információt többen nem tudták hova tenni, volt olyan kommenttelő, aki felhívta a chicagói tanárokat tömörítő szervezet figyelmét, hogy a távoktatás az általuk favorizált színes bőrű diákok megfelelő fejlődését is akadályozza és lassítja. „Azt állítják, hogy törődnek a diákokkal, de valójában egyáltalán nem” – zárta hozzászólását a felháborodott kommentelő. Volt olyan twitterező is, aki azt írta, hogy „meg kellene szüntetni a tanári szakszervezetet”, ugyanis a fentebb is látható hozzáállásuk „romboló, és aláássa a gyermekek oktatását”.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek