Végre: amerikai törvényhozók vizsgálják Sorost!

Végre: amerikai törvényhozók vizsgálják Sorost!

FOX NEWS

A jobboldali amerikai hírtelevízió arról számol be – és folytatott az ügyben beszélgetést „Strategic Room” című műsorában –, hogy George Soros beavatkozása az európai politikába felkeltette az amerikai kongresszus figyelmét.

A cikk második mondata:

„Soros tevékenysége miatti aggodalmakat a legutóbb a magyar miniszterelnök hangoztatta, aki a múlt héten nekiment Soros »birodalmának« és azzal vádolta, hogy »pénzek tonnáit és nemzetközi nehéztüzérséget« vet be.

De napokkal korában Washingtonban republikánus törvényhozók elkezdtek kérdéseket feltenni arról, vajon az amerikai adófizetők pénzét használják-e Soros projektjeinek támogatására a kis, konzervatív kormány vezette Macedóniában.

Hírdetés

A republikánus képviselő, Christopher Smith (New Jersey) vezetésével a kongresszus képviselőháza tagjainak egy csoportja az Obama által kinevezett Jess Baily (macedóniai amerikai) nagykövetnek írt levelet választ kérve. A republikánus Mike Lee szenátor (Utah) szintén aggodalmát fejezte ki, hogy pénz áramlik Soros Nyílt Társadalom alapítványai felé, mindez egy olyan szélesebb körű aggasztó kereten belül, hogy az amerikai nagykövetség pártpolitikában egy adott oldal mellé áll.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/amerikai-torvenyhozok-vizsgaljak-soros-csoportok-finanszirozasat

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »