Végre! 2017-től csipet ültetnek belénk!

Végre! 2017-től csipet ültetnek belénk!

Bennem már kettő is van, de szeretnék egy harmadikat is.

Azért jó néha az internet legmélyebb bugyraiba leereszkedni, és megmártózni a legvadabb összeesküvés-elméletek, injekciók és szatyros ostobaságok között, mert még egy hétfő délelőtt is kedélyes derültséget okozhat látni, hogy terjessz bármilyen fokú ökörséget is, mindig lesznek olyanok, akik készpénznek veszik a lentebb látható „hírt”.

Felkelsz reggel, zötykölődsz a metrón, lelkes médiamunkásként végignyálazod a híreket, amikor egyszer csak szembejön Veled a HÍR:

fgh

Személy szerint örülök neki, végre ellenőrízhetőek leszünk, mert ugye az állandó kontrollt csak egy csippel lehet megoldani a Facebook korszakában (különösen bájos, hogy a csip-mániákusok általában előszeretettel osztanak meg magukról mindenféle adatot a közösségi médiában, ezért aztán beléjük tényleg nagyon szükséges csipet ültetni drága p9énzen, feltételezve azt, hogy egy szatyros idióta élete ér annyit, hogy pazarolják rá a technikát

Na de lássuk, ki találta ki eme ördögi tervet!

Az USA!

Hírdetés

Ott ugyanis már „törvény kötelez hamarosan mindenkit, hogy csipet viseljen a testében! Nem vicc! Szenátorok beszélnek róla! Ott a videó alább… megnézheted!” – olvasható a Netbulvár.eu nevezetű hírportálon, ahol az áll, „GPS-es nyomkövetésre is alkalmas a beültetett csip és a személyes információkon túl, orvosi adatokat és még a bankszámlaszámot is tartalmazza!” (reméljük a csip áramforrását is beültetik az emberbe, vagy lehet mindig töltőre kell raknunk magunkat esténként)

De ez még semmi! Azt írják, az Európai Unió tagországaiban is bevezetnék állítólag már 2017 végére, legalábbis a terv ez.

És igen! Már a magyar kormány is!

Orbán: “Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani!”

„A nyomkereső már megvásárolható Magyarországon és bárki, bármikor becsempészheti a ruhánkba, vagy a zsebünkbe, esetleg az autónkba, bármilyen céllal! Ugyanakkor aláírjuk, hogy kivételes esetekben, a szeretteink védelmében – a sok szükséges rossz megoldás között – esetleg szóba jöhet ennek a lehetőségnek a megfontolása is.

Ha szerinte is pár éven belül 100%-os kontroll alatt lesz az emberiség, akkor nyomj egy megosztást – írják.

Ezzel persze el is jutottunk a „cikk” egyetlen lényegi részéhez, a megosztáshoz, vagyis az egész nem több a szokásos, idegesítő lájkvadászgatásnál.

Ez persze nem baj, virágozzék száz virág, a baj az, hogy a drágalátos nép kész ténynek képes venni még a legvadabb sületlenséget is, és úgy osztogatja meg őket a világhálón, mintha muszáj lenne


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »