Végleg bekerülhet a pedofil az LMBTQPXYZ mozaikszóba?

Végleg bekerülhet a pedofil az LMBTQPXYZ mozaikszóba?

A különböző deviáns körök számos esetben kikérték maguknak azon eseteket, amikor egy lapon emlegették, emlegettük őket a pedofilokkal, és sorozatosan hangoztatták, hogy a pedofília nem tartozik az újfelfogású szexuális irányzatok közé. Azonban úgy tűnik, hogy hamarosan a pedofilok hivatalosan is “büszkék” lehetnek az LMBTQ közösség többi tagjával, LMBTQP-vá kiegészülve.

Az USA-ban létezik egy weboldal, mely az „Erkölcsös Pedofilok” (The Virtuous Pedophiles) néven fut. Jelenleg 6000 felhasználót számlál a felület. Az oldal megalapítói ötvenes és hatvanas éveikben járó amerikai férfiak, akik feleségek és felnőtt gyermekeik körében hagyományos családi életet élve az Erkölcsös Pedofilok weboldalán vallanak a kiskorú, akár négyéves gyermekek iránt érzett szexuális vonzódásukról. A regisztrált tagok személyes élményei nagy mennyiségben borítják el az üzenőfalat.

Hírdetés

A New York Times a weboldalt övező felháborodások kapcsán a pedofilok védelmére kelt. Cikkükben kifejtették, hogy a pedofília egy állapot, melynek meglétéről a személy nem tehet (ismerős lehet ez az érvelés a homoszexuálisok és transzneműek kapcsán). Továbbá azt részletezték, hogy a pedofilok egyáltalán nem keverendők össze a gyermekeket molesztálókkal. Tehát nincs addig semmi gond a pedofilokkal, ameddig csak megbámulják a kisgyerekeket, és nem kényszerítik őket szexuális aktusra? A progresszívek szerint úgy tűnik, valahogyan így van.

Zárásként már csak a weblapalapító gondolatait kell közzétennünk: “Miközben gyermekekkel játszok, majdnem sohasem gondolok a szexre.”

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »