Végighazudott másfél-két évet – most hallgat

Végighazudott másfél-két évet – most hallgat

„…kezdjük érteni, hogy hogyan került csődközelbe a Gyurcsány vezette főváros, ahol Karácsonynak a készséges kiszolgáló szerepe jutott” – jelentette ki Hidvéghi Balázs.

Végighazudtak másfél-két évet, tudták, hogy amit mondanak, az nem igaz… – hirtv.hu

Hírdetés

Meddig hallgat még Gyurcsány Ferenc DK-elnök és Karácsony Gergely főpolgármester a Lánchíd felújítása során eltüntetett másfél milliárd forintról? – kérdezte Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a közösségi oldalán vasárnap közzétett videójában.

Hidvéghi Balázs azt mondta, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) legfrissebb jelentése egy olyan korrupciós szisztéma működtetésére utal, ahol a híd felújítására szánt közpénzt egy fedőcégen keresztül tüntették el.
   
Hozzátette, a jelentés világosan bemutatja, hogy a hidat felújító cég „teljesen indokolatlanul utalta át ezt az óriási összeget” a szóban forgó cégnek, ahol azt – az azóta letartóztatásban lévő – két ügyvéd azonnal készpénzben felvette.
   
„Így már kezdjük érteni, hogy hogyan került csődközelbe a Gyurcsány vezette főváros, ahol Karácsonynak a készséges kiszolgáló szerepe jutott” – jelentette ki.
   
Tarlós István korábbi főpolgármester kétszázmilliárd forintos többlettel adta át a városházát, amely most a pénzügyi összeomlás szélén tántorog, talán nem véletlenül – jegyezte meg.
   
„Gyurcsány és Karácsony adjon magyarázatot a történtekre, és mondják meg, hol a pénz!” – nyomatékosította a politikus.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »