Véget ért az “Állj!” elnevezésű Ökotárs Alapítvány vegzálása miatt tartott demonstráció

Véget ért az “Állj!” elnevezésű Ökotárs Alapítvány vegzálása miatt tartott demonstráció

Ma délután 3-tól tartottak demonstrációt, azok a civil szervezetek, akik szívügyüknek érezték, hogy megszólaljanak a Norvég Civil Alap támogatásából részesült Ökotárs Alapítványt ért rendőrségi vegzálás miatt. A rendezvényt a Humán Platform szervezi, akik fontosnak tartották kiemelni, hogy ők nem részesültek a támogatásból.

A rendezvényhez számtalan civil szervezet csatlakozott, hogy csak az ismertebbeket említsük, Greenpeace, Amnesty International, átlátszó.hu és természetesen a TASZ sem maradhatott ki belőle.

A vonulásos rendezvény a Városház utcától indult, és fél 5 után pár perccel érkezett meg a Király utcai Gödör nevű szórakozóhelyre, ahol Tamás Gáspár Miklós vezetésével egy kerekasztal beszélgetésre invitálták a résztvevőket a célba érkezést követően a megafonokból.

A belvároson áthaladó rendezvényt, ahogy képeinken is lehet látni két tenyérrel dekorált kisteherautó vezette fel, majd utána felvonuló zenészek szórakoztatták a rendezvény résztvevőit.

A rendezvény résztvevői a támogató szervezetekből, a cél helyszínből, és a felszólalókból világosan láthatóan a baloldali-liberális körökből kerültek ki, már csak azokat nem értem, akik Apostoli kettőskeresztes és Nagy-Magyarországos pólóban vettek részt a rendezvényen…

} #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */


Forrás:nemzeti.net