Véget ért a nemzeti konzultáció

Véget ért a nemzeti konzultáció

A kormányszóvivő köszönetet mondott azoknak, akik éltek a válaszadás lehetőségével, a kormány számára véleményül „iránytű”.

„Véget ért a nemzeti konzultáció a brüsszeli szankciókról. Köszönjük mindenkinek, aki elmondta véleményét” – fedezte fel a Híradó.hu Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szavait a Magyarország Kormánya közösségi oldalán közzétett videóban.

A szóvivő kiemelte, hogy a kormány számára a magyar emberek véleménye iránytű, a magyar érdek pedig az első helyen szerepel.

Hírdetés

Elmondása szerint azért fordultak ebben a témában a magyar emberekhez, mert „ez egy fontos és mindannyiunk életét érintő kérdés, hiszen a brüsszeli szankciók lépésről lépésre temetik maguk alá Európát”.

A kormány feladata szerinte, hogy ebben a helyzetben is megvédje a magyar családokat és vállalkozásokat – hangsúlyozta a kormányszóvivő.

„Az álláspontunk határozott, ahelyett, hogy egyre nagyobb károkat okozó újabb szankciókat vetne ki Európa, erőnket a béke mielőbbi megteremtésére kellene fordítani. A magyar emberek sosem szerették, ha a megkérdezésük nélkül döntik el az életüket érintő lényeges kérdéseket, ezért Európában elsőként Magyarországon mondhatták el a véleményüket a szankciókról.”

Mutatjuk a videót:


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »