Véget ér az egyik „megosztós” szolgáltatás Budapesten

Véget ér az egyik „megosztós” szolgáltatás Budapesten

A cég szerint nem volt minden feltétel adott a folytatáshoz.

Megszünteti budapesti robogómegosztó szolgáltatását a Blinkee.city – szúrta ki a Telex. A hat éve indított szolgáltatásban egyszemélyes, a segédmotorkerékpár-kategóriába tartozó villanyrobogókat lehetett bérelni, Budapesten, illetve egy ideig Pécsen.

Hírdetés

A robogókat városszerte több helyen is lehetett látni, használatuk az rollerbérlési lehetőségekhez volt hasonló, hiszen ugyanúgy applikáció segítségével lehetett megkezdeni és befejezni a bérlést, a számlázás pedig percalapú volt.

A cég legutóbb tavaly márciusban, a szezon kezdetén változtatott árszabásán, akkor 100, 150, illetve 300 perces díjcsomagokat vezetett be, amelyekben a bérlés perceként 72, 68, illetve 64 forintba került. A cég közleményében nem részletezik, hogy pontosan mely okok miatt döntöttek a szolgáltatás megszüntetése mellett, de mint a közösségi oldalukon írják, egyéni bérlésre továbbra is lesz lehetőség, sőt a robogók egy részét meg is lehet majd vásárolni, bár erről nem hoztak nyilvánossgára további információkat – írja a lap.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »