"Vedd ki a keresztet a nyakadból!" – 12 éves olasz lányt ütött le egy nagy formátumú afrikai

Az alábbi hír májusi, de úgy ítéltük meg, a muszlim bevándorlók európai integrációjának sikertörténetéhez még ekkora késéssel is szervesen hozzátartozik.

Megtámadta egy olasz osztálytársát egy szenegáli "fiú", mert a lány láncra erősített keresztet viselt a nyakában. A Santa Maria kórház sürgősségi osztályán elvégzett vizsgálatok megállapították, hogy a 12 éves lány – akit Terni egyik általános iskolájában, a kijáratnál bántalmazott a hálás bevándorló – mintegy húsz napon belül gyógyuló mellkasi zúzódásokat szenvedett.

A szintén 12 éves elkövető ellen a hatóságok semmilyen intézkedést nem foganatosítottak, mert nem büntethető.

Hírdetés

Miután többször is felszólította, hogy vegye ki a keresztet a nyakából, a szenegáli egy erőteljes mozdulattal vállon ütötte a lányt, szinte teljesen letaglózva őt. Az áldozat édesanyja azonnal közbelépett, és megállította a "fiút", aki a kihallgatása során beismerte tettét és annak indítékát. A lány a csendőröknek elmondta, hogy a 12 éves afrikai, aki mintegy húsz nappal korábban került az iskolába, a kereszt miatt "rászállt”: inzultálta és egyéb módokon is zaklatta.

"A fiút és a szüleit vissza kell toloncolni a hazájukba! – mondta az Északi Liga elnöke, Matteo Salvini, hozzátéve: íme az integráció szép példája”.

Ugyanebben a szellemben nyilatkozott Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek vezetője is: "Ezek az esetek hűen tükrözik, mekkora gyűlöletet plántálnak még a legkisebbekbe is. Gyermekeink a saját hazánkban sincsenek többé biztonságban azoknak az embereknek az intoleranciájától, aki azt gondolják, Olaszországba jönnek, és ránk kényszerítik a saját meggyőződéseiket. Nem tetszik a feszület? Akkor menj, és éld máshol az életed!”

(Kuruc.info – olvasónktól – Il Giornale nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »