Ve­re­ke­dés a Me­ki­ben: kis­gye­re­két tartó anyá­nak esett neki a néger kasszás – a gyerek „furcsán nézett” a négerre

Sér­te­ge­tés­sel és ki­a­bá­lás­sal in­dult, de po­foz­ko­dás­sal és haj­té­pés­sel ért véget egy ter­hes nő és a gyors­ét­te­rem néger al­kal­ma­zott­já­nak vi­tája.

Az ötödik gyerekével terhes Carla Deleon 3 éves kislányával tért be egy houstoni Mekibe, ahol a vendégtérben tartózkodó, néger kasszás agresszívan kezdett viselkedni vele, mert állítólag a kislány „furcsán nézett a dolgozóra”. A kasszás szerint viszont az anya kezdte sértegetni őt, „minősíthetetlen jelzőkkel illetve”.

A két nő hamarosan üvöltözve veszekedett, a vendégek közül többen is telefonjukkal filmezték a vitát. Egy idő után azonban a kasszás elsétált, Deleon pedig kislányával a karjaiban ellépett a pult elől – ekkor azonban a mekis nő egy nagy pohárnyi jeget borított az anyára.

Hírdetés

A két nő ezek után pofozkodni kezdett, egymás haját tépve kiabáltak, többen is megpróbálták lefogni őket, de csak féltucat ember bírta szétválasztani a két megvadult nőt.

Deleon beperelte a gyorsétterem dolgozóját, elsősorban azért, mert a jeges támadás során kislánya is megsérült: több horzsolás is keletkezett a bőrén és feldagadt az arca. Az anyát az borzasztotta el leginkább, hogy a nő képes volt úgy rátámadni, hogy a gyermekét tartotta a karjaiban.

A rendőrséget nem hívták ki a verekedéshez, viszont az erről készült videót több millióan látták már.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »