Vasile Zarnescu tartalékos SRI hírszerző ezredes: „A holokauszt a világtörténelem legnagyobb hazugsága!”

NIF: Romániában is kirobbant egy holokauszt-tagadás miatti “szarvihar” (angol menő fogalom: “shit storm”). Ezúttal egy nyugalomba vonult (45 évesen lehet nyugalomba vonulni hírszerzőtiszteknek, még az ügyészeknek is) SRI hírszerzőtiszt körül folyik a botrány, aki 1000 oldalas könyvében cáfolja a holokausztot. Könyvének címe is megér már 6 hónap börtönt az aktuális román törvények szerint: „Holokauszt – ördögi rémmese” . Úgy látszik mind több országban, mind több értelmiséginek lesz tele a hócipője a holokauszttal és az ezzel kapcsolatos bűntudat terjesztésével, az örökös mea-culpa-zással.

A nyugati kereszténység vallás filozófiai alaptétele, az igazság keresése és hirdetése, érdekében reméljük hamarosan magyarra is lefordítják a könyvet!

Holokauszttagadásért jelentette fel az Antiszemitizmust Figyelő Központ (MCA) a román legfőbb ügyésznél Vasile Zarnescu állítólagos tartalékos hírszerzőtisztet, aki múlt héten megjelent könyvében a „világtörténelem legnagyobb hazugságának” nevezte a holokausztot – közölte hétfőn a Hotnews.ro hírportál.

A „Holokauszt – ördögi rémmese” című vaskos, csaknem ezer oldalas könyvet 99,5 lejért (7000 forint) forgalmazza a rangos bukaresti Mihai Eminescu könyvesbolt, és interneten is rendelhető. A borítón látható fotón Zarnescu a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) egyenruhájában mutatkozik.

Zarnescu SRI-ezredes könyvbemutatója az Eminescu könyvesboltban, Bukarestben: Holokauszt -Ördögi rémmese

Az MCA a vádhatósághoz intézett levélben felhívta a figyelmet, hogy mind a DacoRomana kiadó, mind a Mihai Eminescu könyvesbolt fenntartás nélkül közreműködött egy olyan könyv megjelentetésében és forgalmazásában, amely „tagadja a Holokauszt hatmillió áldozatának – köztük másfélmillió gyermeknek – a létezését és halálát, gúnyt űzve mind az áldozatok hozzátartozóiból, mind a túlélőkből”.

A legfőbb ügyészhez intézett levél külön felhívja a figyelmet arra a körülményre, hogy Zarnescu a SRI tartalékos tisztjeként írja alá írásait. A Justitiarul.ro honlapon publikált önéletrajz szerint a 67 éves szociológus végzettségű Zarnescu 1991-től 2002-es leszereléséig volt a román hírszerzés tisztje, majd a Románok Nemzeti Egységpártjában (PUNR) és a Nagy-Románia Pártban politizált.

Romániában 2002 óta büntetik a holokauszt tagadását. Egy tavaly elfogadott törvénymódosítás szerint a holokauszt következményeinek „nyilvánvaló minimalizálásáért” is hat hónaptól három évig terjedő börtönbüntetés vagy bírság jár.

A román állam csak a kétezres évek elején ismerte el, hogy a Ion Antonescu vezette kormány felelős volt több mint negyedmillió zsidónak az 1941-44-es időszakban történt legyilkolásáért.

Egy tavalyi felmérés szerint Romániában a felnőtt lakosság kétharmada hallott a holokausztról, többségük pedig a „zsidók németek általi kiirtását” érti alatta.

Forrás: MTI, erdely.ma

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Ajánló, Aktuális, Értelmezés, cion-diktatúra, EU, Könyv Tagged: holokauszt, román titkosszolgálat, Románia


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »