Vascsővel, kardddal rontott be a gyöngyösi szórakozóhelyre a cigány banda

Vascsövekkel és karddal is megtámadták szombatról vasárnap virradóra egy gyöngyösi szórakozóhely vendégeit – tájékoztatta a Heolt szerdán egyik olvasónk, aki szintén a sértettek között volt. Információink szerint a 6-8 elkövető a vendégek mellett a biztonsági őrt is megtámadta.

Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens érdeklődésünkre elárulta, öt helyi férfi ellen folytat eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
Megtudtuk, az eddigi adatok alapján a gyanúsítottak idén október 22-én 3 óra 30 perc körüli időben berontottak az egyik gyöngyösi szórakozóhelyre botokkal, baseball ütővel és karddal, ott több vendéget inzultáltak, bántalmaztak, illetve a szórakozóhely berendezéseit is megrongálták. Az eset során több személy – az elsődleges orvosi vélemények alapján – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Hírdetés

Az öt feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Egy másik szemtanú elmondta: a balhé a buli vége felé alakult ki. Úgy tudja, az egyik „vendég” szólt a „hozzátartozóinak”, hogy bántották, s jöjjenek a helyszínre. A „rokonok” meg is érkeztek, s elkezdték keresni az illetőt, eközben alakult ki a verekedés, több ember megsérült. Megtudtuk: pillanatok alatt ott termettek a szórakozóhely alkalmazottai is, akik azonnal értesítették a rendőrséget, majd kiszorították a „garázdákat” az épület udvarára, így szerencsére több embernek nem lett baja.

heol.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »