Vásárhelyi Mária, a bűzös patkány még a korábbinál is csúnyábban hányta le saját magát

Vásárhelyi Mária, a bűzös patkány még a korábbinál is csúnyábban hányta le saját magát

A „bűzös patkány” kifejezés provokáció.

Azért írtam, hogy a sértett bepereljen.

Alig várom, hogy az egyébként az igen komoly százalékában felé lejtő, Handó-féle bíróság előtt beszélhessek róla, ÁVO-s spicli apjáról, Vásárhelyi Miklósról, a Soros Alapítvány első itteni elnökéről, aki Mindszenty bíborost „szánalmas féregnek” nevezte, és egyebekről.

Meg fogja érni az elmarasztalással járó büntetés is. Nagyon fogom élvezni az ott feltártakat. Lesz szó Vásárhelyi Nándornéról is…

Tehát: Vásárhelyi Mária 2017. december 27-én bojkottra szólította fel a hazai ellenzéket:

http://168ora.hu/velemeny/vasarhelyi-maria-valasztasi-bojkottra-fel-14468

A felszólítás kezdete:

Vajon leülnénk-e kártyázni egy partiba, ahol már a játék elején mindenki tudja, hogy az egyik partner cinkelt lapokkal játszik? Részt vennénk-e olyan futóversenyen, ahol csapatunk tagjainak lábaira öt-öt kilós súlyok vannak erősítve, a többiek viszont szabadon futhatnak? Beszállnánk-e olyan versenybe, ahol még el sem kezdődött a versengés, de már győztest hirdettek? Versengenénk-e a győzelemért olyan körülmények között, amikor ellenfelünk még a célegyenesben is változtathatja a verseny feltételeit?

Hírdetés

Józan megfontolások alapján nemcsak azért nem szállunk be ilyen feltételek mellett a versengésbe, mert eleve esélytelenül indulnánk, hanem azért sem, mert ez éppen azt öli ki a versengésből – az egyenlő esélyeket, a tisztaságot és a győzzön a jobb szellemét –, amiért egyáltalán érdemes részt venni bármilyen versenyben. Részvételünkkel valójában a csalást legitimálnánk.

És záróaktusa:

A bojkott nehéz és kétélű fegyver, kiváltképp, ha nem áll mögötte elegendő politikai erő. Sikeres megszervezése talán komolyabb erőfeszítést igényel, mint egy választási kampány lebonyolítása. Egy egyenlőtlen, igazságtalan, csaló választáson való részvétel azonban nemcsak esélytelen, értelmetlen és kontraproduktív, hanem a demokráciához és a szabad választásokhoz kötődő értékek elárulása is. 

Ugyanez a patkány röviddel azután csatlakozott az ellenzék összefogására felszólító levél aláíróihoz. Ennyi ennek a hányadéknak saját “elvhűsége”. Ezt csak egy érdekli: még több közpénz ömöljön ultra tág zsebeibe és a hatalom a zsozsóözön mellett bandájáé legyen.

Az a Magyar Nemzetben, illetve az mno.hu-n jelent meg 2018. január 30-án:

https://mno.hu/belfold/osszefogasra-szolitanak-fel-nyilt-levelben-kozismert-szemelyisegek-2443680

Az így kezdődik:

Harminc évvel a pártállam lebontása után egy új pártállam kiépülésének vagyunk tanúi – ezzel indokolta az ellenzéki pártoknak írt levelében 26 köztiszteletben álló értelmiségi, hogy miért van szükség a Magyarország történetében eddig példátlan összellenzéki koordinált indulásnak a választáson. Arra kérik a pártokat, hogy a választókerületi versengést félretéve minden velük szimpatizáló választópolgárt a legesélyesebb helyi ellenzéki jelölt támogatására buzdítsanak, ami esélyt teremthet a Fidesz által felszalámizott ellenzéki oldalnak a kormányváltásra.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »