Varsó: Ahol nem az iszlám az emberiség utolsó reménye…

Minden nacionalistának a november 11., azaz a lengyel Függetlenségi menet piros betűkkel van kipingálva a naptárban. Ez Európa legnagyobb nacionalista eseménye az évben. A fősodratú média már elkezdte fasisztázni a résztvevőket. Kijelenthetjük, hogy amikor a kontinens kártevői rápillantanak egy felvételre, mely a Függetlenségi Meneten készült, elcsukló hangon kérdezgetik egymástól: Mit rontottunk el? Megéri a szervezés, az idő, a pénz, amit beleölnek a hazafiak egy ilyen rendezvénybe. Kijelenthetjük, hogy ez csodálatos rendezvény a legnagyobb ellenszere a pusztító horderejű aknamunkájuknak. Nem adta meg magát olyan könnyen a fehér, keresztény, európai ember, van még remény!

Varsóban mindenki “lengyelkedik” november 11.-én

Ugye, milyen egy hülye kifejezés ez a “magyarkodik”? Talán egyedül a világon nálunk van ilyen otromba kifejezés. A lengyel testvéreink a jeles napon nemzeti színekbe öltöztetik a fővárost. A házak ablakain lógnak a zászlók, az utcákon-tereken piros-fehér lobogóval, karszalaggal járkál mindenki. Az egészen kicsiktől az idősekig. Mindenki. Nincsenek szavak arra, ami ott zajlik, a hazaszeretete határtalan. Példaértékű az esemény, mindenkinek kötelezővé kellene tenni. Pláne ma, amikor a neo-liberalizmus pusztít az egész világban.

Nyilván a sok harcot megélt futballszurkolóinknak nem újdonság a jelenség, de a szoft-honfitársainknak egyszerűen elképzelhetetlen, hogy mi zajlik eme jeles napon a lengyeleknél…

Katonai, történelmi bemutatóval indul a nap és 15 órai kezdettel megindul az “őrület”. Összegyűlnek az ünneplők és 15:00-kor több száz görögtűz begyullad és megindul a tömeg. Több órán keresztül vonulnak a hazafiak és honleányok, a pirotechnikai segédeszközök ki nem fogynak. A hazafias rigmusok közül fontos kiemelni az oroszellenes dalokat. Óriási gyűlölettel tekintenek a keleti szomszédjukra, de természetesen a nácikat sem fogadják el.

Majd a menet végén felszólalnak a meghívott személyek. Ezúttal Toroczkai Lászlót is meghívták az eseményre. 100 000 ember hallgathatta meg Európa egyik védőjét.

Nálunk viszont a több évtizedes szocializmus azt eredményezte, hogy ma már sokaknak szinte ciki magyarnak lenni, kiirtották a magyar tudatot és a keresztény vallást a moszkoviták. Ők is az uniótól kapták a parancsot, de nem az európaitól, hanem a szovjettől. Gyűlölték a magyart, el akarták pusztítani az identitásunkat, megtiltották, hogy büszkék legyünk a származásunkra.

A lengyelekhez hasonlóan nekünk is rengeteg történelmi hősünk van, számos győztes hadjáratunk, harcoltunk tatárral, törökkel, orosszal. Mindig bátor volt a magyar, és az iskolákban mégis azt tanították, hogy vesztesek vagyunk. Ez a legnagyobb hazugság. Büszkének kellene lennünk a magyarságunkra és nem sajnálkozni…

A Függetlenségi Menet nekünk egy jó példa kell, hogy legyen a jövőre nézve és el kell kezdenünk megszervezni Magyarországon is egy hasonló nacionalista eseményt. Legyen az a Pozsonyi csata emléknapja, vagy a gyalázatos  Trianoni döntés napja, vagy esetleg a Nándorfehérvári diadal napján. Csak kezdjük el.

Varsó, ahol a liberális politikus is hazafi

Mondanunk se kell, hogy a hazaáruló politikusokból, és történelmi személyiségekből nagyon jól állunk. Így volt ez a múltban és így van ez a jelenünkben is. Rohadtul megnéznénk a bolgár györgyök, gyurcsány ferencek, heller ágnesek, vágó istvánok, geszti péterek, szanyi tiborok, bajnai gordonok pofáját, ha egyszer olyan mi is a Függetelenségi Menet mintájára lehoznánk egy hasonló “fasiszta, neonáci, reakciós, nyilas” rendezvényt. Lefagyna a mosoly a magyargyűlölő képükről.

Sajnos megszokhattuk, hogy ezek a nemzet és hazaárulók futnak Brüsszelbe feljelenteni “hazájukat”, ha úgy tartja kedvük. Minden cselekedetük a magyarság ellen van, ott ártanak nekünk, ahol tudnak. Ez a lengyeleknél szinte elképzelhetetlen. Természetesen nekik is van Jaruzelski-ük, de szerencsére ott már kikoptak ezek az árulók. Megemlítenénk Janusz Korwin-Mikke-t, aki a legjobb példa erre. A politikus gyakran feltűnik egy-egy bajnokin.

Európai nacionalisták is ott voltak szombaton a Függetlenségi Meneten

Tommy Robinson és Ignaz Bearth is ott volt tegnap Varsóban. Előbbi az angol English Defence League ex-vezére, akit szinte üldöznek hazájában. Manapság egy iszlamizáció-ellenes netes híradót szerkeszt, a RebelTV-t. Az elmúlt hónapokban a iszlamista terrortámadások okán kapott sajtónyilvánosságot.  Futballszurkolókkal és nemzeti érzelmű angolokkal jó viszonyt ápol. Nemrég egy több tízezres felvonulást toborzott össze és emelte fel a szavát az Angliát sújtó iszlám terror ellen.

Az angol hazafi élőben jelentkezett be a Facebookon:

Hírdetés

A másik ilyen hazafink, Ignaz Bearth. A svájci nacionalista egy egészen remek facebookos oldallal rendelkezett, amíg le nem csapott rá a zuckerbergi cenzúra. Több hónapon át foglalkozott az illegális bevándorlással, ez lett a veszte. Manapság már sajnos alig jut vissza a közösségi oldalra, állandóan törlik.

Vele kapcsolatban el kell mondanunk, hogy áprilisban egy alkalommal el fog látogatni Magyarországra. Ő is bejelentkezett a lengyel fővárosból:

 

Futballszurkolók

Fontos megemlíteni, hogy a futball szurkolók adják a keménymagot a Függetlenségi Meneten. Szinte minden csapattól érkeznek fanatikusok az eseményre. Pirotechnikai látványokkal emelik a színvonalat és a rigmusokkal színesítik a hangulatot. Nélkülük nem lenne az a Marsz Niepodeglosci ami. Azonban akad ellenség is. Nem a rendőrségre gondolunk. A Polonia Warszawa szurkolóit nem szívesen látják a felvonuláson, mert ők inkább antifák és nem nemzetiek. Gyakran vadászgatják, keresik őket a Függetlenségi Menet ideje alatt.

Minden évben próbálkoznak az antifasiszták is, bejelentik, hogy nagyon oda fognak csapni az asztalra, de komolytalanok. Ilyen táptalajon egyszerűen nem élnek meg a kretén szélsőbalosok. A futballszurkolók szinte 98%-ban a szélsőjobbra húz. Ezek a gittegyletek a lengyel szcénában nagyon minimálisak, életveszélyes is, mert minden brigád előszeretettel támadja őket.

Nem hagyják kibontakozni a szélsőbalosokat, még csírájában elfojtják azt. Nem lesz soha olyan agymosott tömeg a lelátó, mint pl. Németországban vagy a déli országokban, ahol a “Refugees Welcome” szlogen a bevett szokás…

Egyszer Magyarországon is jártak Legia Varsó huligánok, ők az Újpest fanatikusaival vannak jó viszonyban és egy alkalommal kis hazánkban is látogatást tettek egy alsóbb osztály focicsapat antifa brigádjánál. Otthon kinézték az antifák honlapját. Lekörmölték a stadion címét és egy villámlátogatás keretén belül kiosztottak néhány pofont…

“HALÁL A HAZA ELLENSÉGEIRE!”

A futball fanatikusai azok, akik ápolják az ország hagyományait, történelmét nem hagyják feledni és a politikával is előszeretettel foglalkoznak. Minden évben a legfontosabb történelmi események kapnak egy-egy szurkolói élőképet a stadionokban. Üzenetekkel, kiírásokkal, koreográfiákkal hívják fel a figyelmet a fontos dolgokra. Így volt ez a migrációval kapcsolatban is.

Gyakran összecsapásokba szokott torkollni az esemény, mert a provokatív rendőrség sem a kedvencük. A hatóságoknak minden évben jól rá kell gyúrniuk az FM-re, mert komoly kihívások vannak minden téren. Szinte egész Európából özönlenek be a harcedzett nacionalisták, huligánok, akik egy-egy országban már szinte agyon van tiltva, büntetve, ezért nemzetbiztonsági szempontból komoly aggályok vannak.

Jobbik? Jobbik Ifjúsági Tagozat

Az elmúlt években rengeteg magyar hazafi, szurkoló, nacionalista is kilátogatott november 11.-én Varsóba. Őket minden évben kitörő öröm, szeretet, elismerés fogadja a lengyelek részéről. A meneten rengetegszer elhangzik a

“Polak, Węgier, dwa bratanki / I do szabli, i do szklanki / Oba zuchy, oba żwawi / Niech im Pan Bóg błogosławi.” (“Lengyel-magyar két jó barát / Együtt harcol s issza borát / Vitéz s bátor mindkettője / Áldás szálljon mindkettőre.”)

rigmus is…

A Jobbik soraiból is, politikusok és párttagok rendszeresen kijárnak. Idén is ott volt a Jobbik Ifjúsági Tagozat. Ők zászlókkal és egy nagy transzparenssel mutatták meg magukat. Ez mind szép és jó, de Vona Gábor napjainkban ezeknek a csodás dolgoknak mond ellent…

Mi lenne, ha az 500 000 kedvelővel rendelkező Facebook oldalát ilyen eseményeknek rendelné alá. Akkor biztos nem 142 hazafi jelenne meg a Trianon felvonuláson. Ahogyan kezdtük az elején: fontos megemlíteni, hogy a fősodratú média a függetlenségi menetét fasiszta eseménynek nevezi. A néppártosodó Jobbikot napjainkban nagyon nehéz összeegyeztetni a nacionalista jellegű Marsz Niepodleglosci-val.

Az alábbi fotókból kiderül, hogy a lengyel radikálisoknál nem a iszlám jelenti a reményt, ahogyan Vona Gábor pártelnök kijelentette… Nem fognak soha a balosok/kommunisták felé fordulni. Egyszerűen nem lehet elfelejteni az elmúlt dolgaikat. A liberalizmust elítélik, így a homoszexuális szavazatokat váró politikusok sem élnének meg, illetve a bevándorlókat is elutasítják. De, a Litvániában vagy az Ukrajnában élő lengyeleket se fogják szapulni, mint az új Jobbik szavazók.

Ultrainfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »