Varju László, a ripacs és Fekete-Győr András, a tudatlan

Varju László, a ripacs és Fekete-Győr András, a tudatlan

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke egy felkészületlen egyetemista hatását keltette a hvg-hu-nak adott interjúja során, hisz nem tudta felsorolni az ellenzék által követelt öt pontot, nem sokkal később pedig Varju Lászlóról, DK-s képviselőről ismét bebizonyosodott, hogy nem más, mint egy ZS-kategóriás színész.

Azt hihettük, hogy a mai délelőtt legnagyobb vesztese címet a rendőrt dobáló Fekete-Győr András fogja elvinni, aki elfelejtette az ötödik pontját az ellenzéki követeléseknek. A HVG újságírójának kellett emlékeztetnie a fiatal politikust a pártja által kitalált utolsó követelésre. Ez vizsgán egyes, választáson pedig kevesebb, mint öt százalék.

Idézzük:

„hvg.hu: Tudja fejből az öt pontot?

F-Gy. A.: A rabszolgatörvény visszavonása, kevesebb rendőri túlóra, független közmédia, a független bíróságok és… (hosszú csend)

hvg.hu: Csatlakozás az Európai Ügyészséghez. Majdnem ment fejből mind az öt. Ezt a Momentum találta ki?

F-Gy. A.: Igen. (…)” – olvasható az interjúban.

Fekete-Győr itt maga vallja be, hogy a pártja találta ki az utolsó pontot. Ennek ellenére szeretik úgy beállítani, mintha ez a „nép öt pontja” volna. Momentum egyenlő a néppel? Sosem.

Hírdetés

Varju László bohóckodása

A 444 sorosista blog pedig felvételeket osztott meg, amint az MTVA biztonsági őrei küzdenek Varju Lászlóval. A képkockákon jól látszik, hogy a Varju László képviselő úgy dobja magát a padlóhoz, hogy azért sárga lapot érdemelne egy focimeccsen színészkedésért.

A felvételt természetesen átvette a haladó sajtó összes hazai képviselője. A DK-s hazugságokkal uszít, hogy őt földre vitték, a biztonságiak ugyanakkor egyáltalán nem erőszakoskodtak a politikussal, Varju kapaszkodik beléjük, ahogy az a felvételen is látható.

Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-féle párthoz tartozó politikus is olyan „k*rva erős” képeket szeretett volna viszontlátni, mint Bangóné Borbély Ildikó, aki az MTVA székházban alakított hatalmasat több ellenzéki képviselővel.

Fekete-Győr tudatlanságánál és Varju ripacskodásánál még érdekesebb az, hogy a momentumossal készült interjú és a DK-s képviselőről készített felvétel is pont a spontánnak hazudott tüntetések délelőttjén jelenik meg, ahol a Soros Györgyhöz kötödő, Saul Alinsky módszereit magukévá tévő csoportok és az ellenzék fog tüntetni.

Véletlen lenne? Nem gondolnánk.

Kiss Adorján – www.figyelo.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »