Varju élő adásban nevettette ki magát az országgal

Varju élő adásban nevettette ki magát az országgal

És ezek akarnak kormányozni. Ezek készülnek.

Különös rekordot állított föl Varju László, Gyurcsány egyik fő pártbéli korifeusa. Az ATV Szigorlat című adása utolsó, mintegy öt perces részében az Unióból egyelőre nem megérkező források kapcsán hétszer mondta ki egymás után, hogy Orbán lop. Mintha Fletó buksisimogatása mellett szódíjat is felvehetne érte a DK pénztárában.

Példát egyszer sem tudott rá adni, de úgy sózta a rágalommal a nézők agyát, mintha egy fikarcnyi bizonyítéka is lenne rá. Amire persze eddig az egész baloldalnak soha nem volt, pedig egy teljes választási kampányt alapoztak rá. El is bukták, annak rendje és módja szerint.

A dolog egy idő után olyan kínossá vált, hogy már az egyik műsorvezető, Kárász Róbert engedélyt kért a kollégáitól, hogy egy új, hatalmas debreceni beruházással kapcsolatban kérdezze meg Varjut kimondottan azzal a céllal, hogy elterelje a válaszolót a szinte az újra és újra előrángatott mantrától. Ez azonban nem sikerült, Varju ugyanis a kérdés hallatán is ott folytatta, ahol abbahagyta. „Ennyi lopás után valami jónak is kell történnie” – válaszolta. A helyzeten mind a négy szereplő kínosan felnevetett.

Szemecskézzünk picit Varjú válaszaiból:

Most szó szerint idézünk egy adásrészletet.

Kárász Róbert műsorvezető: Hogy ne csak a lopás legyen minden második szava Varju Lászlónak felteszek egy kérdést… (És akkor rákérdezett a debreceni nagyberuházásra.) Feltételezem ezt csak elismeri a DK?

Varju László: Ennyi lopás után valami jónak is kell történnie. (Nevet mindenki.)

Kárász Róbert: Striguláznom kellett volna, a mai adásban megdöntötte a rekordot a lopás szó hallatán.

Hírdetés

Krug Emília: Kérdezz mást!

Kárász Róbert: Időjárás?

Varju László: Bocsánat, szeretnék a kérdésre válaszolni. Ennyi lopás után valami jónak is kell történni…”

Hát így.

Ezt tudja Varjú László és a Magyarországot folyamatosan támadó Demokratikus Koalíció.

Majd amikor egy nappal később az Egyenes beszédben azt kérdezték tőle, hogy mit tenne a DK az általa kritikusnak mondott magyar állapotok rendbehozatalára, akkor némi hezitálás után így válaszolt:

„Nem nekem kell kitalálni azt, amit Orbán elrontott, ahelyett majd én mondjam meg neki?” – dobta vissza a labdát. Ennek okát Gyurcsány mondta ki. Híres Böszme-beszédében így érvelt: „Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudjuk. Nincsen ennyi kapacitásunk. Ennyi tehetségünk van gyerekek.”

És ezek akarnak kormányozni. Ezek készülnek.

No komment.

Horváth K. József – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »