Varga Juditon próbált gúnyolódni Vadai Ágnes

Varga Juditon próbált gúnyolódni Vadai Ágnes

A Parlament azonnali hatállyal ratifikálja az Isztambuli Egyezményt, és védje meg az áldozatokat! – követeli Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője.

„Még egy hónapja sincs, hogy Varga Judit államtitkár (sic!) a Parlament előtt sétálgatva, háttérben a lenyugvó nappal és a hajába bele-belekapó széllel síri hangon ígérte meg, hogy a kormány a feltételes szabadlábra helyezés szigorításával fog véget vetni a családon belüli erőszaknak”

– fröcsög Vadai Ágnes, akiből talán az irigység szól, amiért róla nem készült ilyen videó, mindenesetre sikerült leállamtitkáraznia a tavaly nyár óta igazságügyminiszteri tisztséget betöltő Varga Juditot.

Vadai e felütés után egy mai hírről számol be, miszerint egy mezőberényi apa éveken keresztül verte és terrorizálta hat gyermekét és feleségét, akik csak akkor tudtak kiszabadulni a saját családját zaklató férfi karmai közül, amikor azt áramütés érte.

„Az eset a napnál világosabban megmutatja, hogy a kormány és a hatóságok képtelenek tenni a családon belüli erőszak ellen, képtelenek megvédeni az áldozatokat. A DK követeli, hogy a Parlament azonnali hatállyal ratifikálja az Isztambuli Egyezményt” – szajkózza a Gyurcsány-párt politikusa.

Hírdetés

Varga Judit állásfoglalását az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatban IDE kattintva olvashatják.

Követeljük továbbá az áldozatvédelmi programok beindítását és a védett házak rendszerének kialakítását! Amíg ez nem történik meg, addig a szavak csak szavak maradnak, és tovább folytatódhat a családok és gyerekek tízezreinek életét tönkretevő erőszak – zárul Vadai közleménye.

www.demokrata.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »