Varga Judit Lewis Hamiltonnak: A cipész maradjon a kaptafánál

„Sajnálattal láttam, hogy ma Lewis Hamilton is csatlakozott a gyermekvédelmi törvényünket támadó nemzetközi fake news-gyártók táborához” – közölte Varga Judit a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben.

Az igazságügyi miniszter hozzátette: A magyar gyermekek védelme a magyar szülőkre tartozik és nem külföldi autóversenyzőkre. Jómagam a KRESZ-vizsgára nem a sajtóból készültem, hanem tankönyvekből.

Hírdetés

„Javaslom Lewis Hamiltonnak is, hogy mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a Forma–1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél” – mondta a kormánypárti politikus, aki egyúttal sok sikert kívánt a brit pilótának a soron következő Magyar Nagydíjra.

Mint ismert: a kormány népszavazást kezdeményez, miután a júniusban elfogadott gyermekvédelmi törvényt több támadás is érte Brüsszelből, mivel a jogszabály – többek között – megtiltja az LMBTQ-érzékenyítést folytató szervezeteknek, hogy az iskolákban vagy az óvodákban előadásokat tartsanak.

Emiatt fakadt ki Lewis Hamilton az Instagram-oldalán, amikor egy bejegyzésben a törvényt támadta, és arra buzdította a magyar szurkolóit, hogy az LMBTQ-közösséget támogatva voksoljanak a referendumon. Az autóversenyző már nem először tett hitet a homoszexuális propaganda mellett, pedig évekkel ezelőtt még a saját unokaöccsét is megszólta, amiért fiú létére lányruhát vett fel egy családi rendezvényen. A pilóta akkor rengeteg kritikát kapott, aminek hatására végül az LMBTQ-ideológia egyik fő szószólójává avanzsált.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »