Varga Dániel: nagy körbeverések lesznek a vízilabda-BL-ben, semmi sem dőlt el

Varga Dániel: nagy körbeverések lesznek a vízilabda-BL-ben, semmi sem dőlt el

Az OSC vezetőedzője szerint a szerdai, Jug Dubrovnik elleni BL-döntetlen után nagyon megkeveredtek a kártyák a csoportban egy olyan helyzetben, amikor a Ferencváros kikapott a Spandautól vagy a közvetlen vetélytárs Marseille váratlanul botlik.

Kikerült a gödörből, de nyerni így is sem tudott az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a horvát Jug Dubronvik ellen (9-9).

„Fordulatos volt, az biztos… Több dolog is érdekes, illetve fontos ebben a szerdai mérkőzésben. Az egyik az, hogy pontosztozkodás történt, az egy pont kevesebb, mint a három, de több, mint ha kikaptunk volna. A mi csoportunkban a Brescia, a Fradi és a Novi Beograd kiemelkedik, a negyedik, a továbbjutás szempontjából kiadó helyért a Jug Dubrovnikkal vagyunk versenyben” – utalt a mérkőzés BL-tabella miatti fontosságára Varga Dániel.

Azonban felhívta arra is a figyelmet, hogy nagy körbeverések várhatók még azok után, hogy a továbbjutásra még szintén esélyes Marseille kikapott a Sabadelltól, a Spandau pedig meglepte a Ferencvárost, így még láthatatlanabb, hogy egy pontot nyert-e az OSC vagy kettőt vesztett, és még az sem biztos, hogy épp majd a Dubrovnik elleni idegenbeli meccset kell nyerni a továbbjutáshoz.

„A lényeg az, hogy nem dőlt el semmi, van javítási lehetőség. Nyolc meccs van még, nem állunk nagyon jól, de egyáltalán nem is rosszul” – összegzett.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */

Hírdetés

ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

A másik érdekes dologról is beszélt.

„Ahogy elkezdtük a januárt, nem volt szívmelengető, de nem is volt tragikus. Ezt is csak néhány meccs múlva fogom látni, hogy fejlődünk-e. A legfontosabb, hogy elérjük azt a csúcsformát, amellyel a mérkőzéseket meg tudjuk nyerni. Ebben volt mérföldkő a Dubrovnik elleni mérkőzés, de ugyanígy a szombati szolnoki bajnoki, szerdán pedig a Vasas elleni. Egy KSI-meccs követi ezt, aztán a Fradival jön megint a BL. Ha elérjük azt a szintet, amit szeretnénk, bárkit meg tudunk verni” – jelentette ki az OSC vezetőedzője.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »