Varga Barnabás távozik a Pakstól – ezt sejtette Bognár György

Varga Barnabás távozik a Pakstól – ezt sejtette Bognár György

Az OTP Bank Liga 2022–2023-as idényének gólkirálya, Varga Barnabás nem kapott szerepet a Paks szezonbeli utolsó mérkőzésén, pedig nem sérült. Bognár György sejteni engedte, hogy az előző nyáron a Gyirmóttól megszerzett középcsatár távozni fog.

A vezetőedző az M4 Sport Varga „mellőzését” firtató kérdésére úgy felelt, hogy a játékos már gyakorlatilag megnyerte a gólkirályi címet, viszont nem akarják kockáztatni, hogy esetleg megsérüljön, miután „köztudott, hogy a jövő évi költségvetésünk belőle lesz”.

Hírdetés

Varga Barnabás sorozatban a harmadik játékos, aki a Paks színeiben gólkirályi címmel zárja az idényt, ebben az értelemben Hahn János és Ádám Martin nyomdokaiba lép. Mindketten külföldre szerződtek a címnyerés után, noha Hahn azóta visszatért Paksra.

Varga 31 mérkőzésen 26 gólt szerzett az OTP Bank Liga mostani idényében, s bár négy mérkőzés még hátravan, jelen állás szerint legalább kétszer annyit, mint bárki más. Az elmúlt hetekben több külföldi klub megfigyelője is járt miatta a Paks mérkőzésein, a hírek szerint a 29 éves támadó, aki korábban játszott Ausztriában, szívesen menne újra külföldre, de szeretne Európában maradni.

Nyitókép: Derencsényi István

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »