Varga B. Tamás: Kötelesség?

Varga B. Tamás: Kötelesség?

Na, jó. Tehát jelenleg ott tartunk, hogy Magyarországnak a Dublini Egyezmény értelmében kötelessége az eddigi 1500 személy/nap kvóta helyett naponta (mondom NA-PON-TA!) 4.000 migránst elszállásolni. És ezek a visszatoloncoltak bizony már nem a szerb határ, hanem Ausztria felől érkeznek majd. Tudjátok, arról a kerítéstelen határszakaszról.

Ausztriában amúgy bőven van kapacitás a napi magyar kvóta tartására, ugyanis az elmúlt 5 évben csak albán menekültből 1 milliót (mondom EGY-MIL-LI-ÓT!) engedtek át fű alatt a nyugati államokba.

Vegyük hozzá ehhez a szerb határon beszökőket, adjuk hozzá a más határszakaszokon beszivárgókat, és megkapjuk, hogy a napi 4 ezer már most inkább napi (mondom NA-PI!) hatezer fő körül mozog.

Ami pedig 1.500-ról pár hét alatt 4.000-re módosulhatott, az ugyanúgy módosulhat további 10, 20, vagy 30 ezerre. Naponta! Mondom: NA-PON-TA!

És akkor forduljunk most egy nagyot a határoktól elfelé, egészen az ország szívére, Budapestre vetve vigyázó szemeinket! Tudjátok, arra a városra, ahol a világörökség részét képező műemlékek közelében nem éjszakázhatnak a hajléktalanok. Ahol a Margitsziget padjainak jó részét már eleve egyszemélyesre készítették, nehogy azon bárki is aludni tudjon.

Hírdetés

És itt nem arról van szó, hogy a szívemnek oly kellemes az agresszíven tarhálók jelenléte. hanem, hogy végső soron ők magyar emberek. A mi lecsúszottjaink. És ezerszer inkább adnék a nincsből nekik, mint a fekete-afrikaiaknak.

De a lényeg az, hogy akárhogyan is számolom, a napi 4 ezer az havi 120 ezer.
Aki pedig még mindig a fejét a homokba dugva szajkózza a liberális mantrákat, annak azt tudom tanácsolni, hogy költözzön le Szőregre vagy Deszkre, vegyen magának egy tanyát, aztán próbáljon meg … próbáljon meg életben maradni.

Mert már egy jó ideje az életben maradás a cél. Aki pedig mást mond, az hazudik, és népének árulója.

A végére azért kínálok egy konstruktív megoldást is! Az állam azonnali hatállyal szervezze meg a fegyveres Nemzeti Gárdát! Önkéntes jelentkezés alapján, 18-30 éves fiatalokból, 3 hónapos kiképzéssel, 9 hónapos aktív szolgálattal, 10 éves tartalékos állományba helyezéssel, előmeneteli lehetőségekkel (akár fegyveres testületen belül, akár egyetemi plusz pont megadásával)!


Forrás:nemzeti.net
Tovább a cikkre »