Váres részletek Hosszú Katinkáék barcelonai rablótámadásáról

Váres részletek Hosszú Katinkáék barcelonai rablótámadásáról

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő szerezte vissza megtámadott barátja értékes óráját.

Hosszú Katinka gyengébb olimpiai szereplése és hazatérése után jelent meg a hír, hogy őt és párját és edzőjét, Gelencsér Mátét nem sokkal a tokiói játékok előtt rablótámadás érte Barcelonában. Az Index értesülései szerint az eset június 7-én éjjel történt, amikor Hosszú a Mare Nostrum-sorozat barcelonai állomásán versenyzett.

Hírdetés

A verseny utáni éjszakán Hosszú és Gelencsér éjjel kettőkor elhatározta, hogy sétálni indul a városban. Az egyik utcán öt-hat rabló vette körül a párt, és Gelencsér Rolex-óráját követelte. Az egykori úszó nem ijedt meg, keményen ellenállt, de a túlerő legyűrte, lefogták, a földre teperték, lecsatolták a Rolexet, és az egyik támadó futásnak eredt a zsákmánnyal.

Az olimpiai bajnoknő azonban a tolvaj után eredt, és vissza is szerezte kedvese karóráját. A portál szerint a rabló önként visszaadta a Rolexet, amellyel az úszónő visszafutott a földről éppen feltápászkodó, több sebből is vérző kedveséhez.

Utána visszamentek a szállodába, ahol a személyzet csak kelletlenül volt hajlandó rendőrt hívni, amiből azt feltételezték, hogy a londinerek adták le a drótot telefonon a rablóknak.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »