Váratlanul meghalt a magyar rockbanda gitárosa, 3 hete derült ki, hogy halálos beteg

Meghalt a VHK gitárosa, Németh László Fitz 50 évet élt.

Barátaink! Drága barátunk, a VHK gitárosa Németh László Fritz a mai napon távozott közülünk. Nyugodj békében Fritz! – így búcsúzott közösségi oldalán a gitárostól a VHK.

Az Indexnek nyilatkozott a banda gitárosa Grandpierre Attila. Elmondta, hogy a szólógitáros 16 éves kora óta, 1982-től játszott a VHK-ban, ötven évet élt. A haláláról annyit mondott, hogy “súlyos betegségben szenvedett, valószínűleg emiatt a betegség miatt nemrég eltört a lába, ezzel megműtötték, de a műtét után egyre romlott az állapota, és ez vezetett a halálához. Körülbelül három hete derült ki, hogy a betegsége halálos lehet.”

Hírdetés

A Vágtázó Halottkémek először 1975-től 2001-ig működött, majd 2009-ben alakult újjá. Stílusuk a pszichedelikus punk, etnopunk, pszichedelikus hardcore vagy az együttes által használt „mágikus népzene” kifejezésekkel írható le.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Amikor meghal egy varjú, a többi varjú nyomozni kezdMeghalt a Micsoda nő rendezőjeRovatok: GyászhírTelepülés: MagyarországCímkék: gyászhír, kultúra, magyar híresség, elhalálozás, VHK, rocksztárForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »