"Van megoldás, hölgyem, az, hogy itt vár!"

"Van megoldás, hölgyem, az, hogy itt vár!"

A török elnök látogatása nemcsak a politika iránt érdeklődőket és a nálunk élő kurdok adrenalinszintjét mozgatta meg, de jó eséllyel mindenkit, aki a munkából szeretett volna időben hazajutni.

Több sajtótermék is beszámolt róla, hogy Budapest gyakorlatilag elesett, Erdogan protokollhadjárata lassan akkora kárt okoz, mint Buda 1541-es eleste. 

A török politikus este hat körül a Gül Baba türbét látogatta meg, ez pedig – nem nehéz kitalálni, hogy – az egy átlagos estén is káoszba süllyedő Széll Kálmán tér – Margit körút tengelyén micsoda kuplerájt okozott. A lezárt utak és mozdulatlan kocsisorok mellett a 444.hu arról ír, hogy még a 4-6-os villamos utasait is leszállították, az embereket pedig ott várakoztatják a járdán, amíg a fejesek méltóztatnak odébbállni. 

Hírdetés

Mint írják, volt egy anya, akinek hatig vigyáznak a gyerekére az iskolában, kezdi elveszíteni a türelmét, és azt kérte a biztosítás parancsnokától, hogy mondjon egy megoldást, mire azt a választ kapta emelt hangon, hogy 

„van megoldás, hölgyem, az, hogy itt vár!”

Nyilván a parancsnok úr a felháborítóan alacsony rendőri fizetések emelése kapcsán valódi szolidaritást vár el azoktól, akikre egyébként magasról tesz.

Persze ennyi pénzért ne várja el senki, hogy hazafelé tartó anyáknál veszélyesebb bűnözőkkel szálljon szembe.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »