Van, aki idén Hosszú Katinkánál is jobb összetettben

Van, aki idén Hosszú Katinkánál is jobb összetettben

Nem lesz idén aranyérmes az úszók világkupaévadában az Iron Lady, az ausztrál Cate Campbell ugyanis még számára is legyőzhetetlen volt 2019-ben.

Nem sikerült ledolgoznia hátrányát az ausztrál Cate Campbell-lel szemben, így Hosszú Katinka összetettben a második helyen végzett az úszók világkupa-sorozatában, amely szombaton, Dohában zárult.

A katari fővárosban rendezett viadal harmadik napján a háromszoros olimpiai bajnok mindent megtett, ugyanis 100 méter pillangón ebben a vk-idényben először nyert aranyérmet (58.19 mp), emellett 200 méter vegyesen „szokásos” győzelmet aratott 2:09.89 perces idővel. Száz pillangón Jakabos Zsuzsanna harmadik lett (59.30).

Hírdetés

Férfi 400 méter vegyesen Holló Balázs diadalmaskodott (4:15.17) Verrasztó Dávid előtt (4:15.46), míg 50 méter pillangón Szabó Szebasztián a második lett (23.34).

Hosszú az összetett második helyével 100 ezer dollárral gazdagodik. Jakabos negyedikként zárta a sorozatot, mindössze három ponttal maradt le a még 50 ezer dollárt érő harmadik helyről.

A férfiaknál az orosz Vlagyimir Morozov sikerével zárult a világkupa.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »