Váltsuk le a népet!

Váltsuk le a népet!

A renitens nép nélkül végre vegytisztán érvényesülhetne a szent jogállamiság.

Nincs mese, le kell váltani a magyar népet! A sötétben tartott, gondosan trágyázott gombafélék most sem hallgattak a szép szóra, és ezek az aberráltak megint rossz helyre húzták az ikszet. Nem csoda, hogy epeömlést kapott az európai baloldal.

Szóval új játékszabályokat kellene lefektetni a hazai politikai életben. Mindenki szabadon választhatna, de a végső győztest egy szűkebb, européerekből és a liberalizmus felkent brüsszeli apostolaiból álló grémium hirdetné ki. Nehogy már a virtuskodó magyarok miatt túlságosan felmenjen a vérnyomása Brüsszelben Guy Verhofstadtnak vagy Donáth Anna kedves barátnőjének, Sophie in’t Veldnek. Mert lám, az újabb fideszes kétharmad nyomán lefagyott a mosoly az Európa Parlamentben habzó szájjal ordítozó gondolkodók arcáról.

Legott megtiltanák, hogy az ország uniós forrásokhoz jusson, ha kell, kiéheztetné a renitens magyarokat, hadd tudják meg, kire, mire kell szavazni. Csak az kapna kenyeret, aki két héten belül pecsétes papírral igazolná, hogy ellenzéki szimpatizáns, és utálja a Fideszt. Szigorúan a demokrácia jegyében.

Hírdetés

S különben is, miért ne lehetne leváltani a népet? Ahol a férfiak szülhetnek, a nők pedig méretes hímtagot növeszthetnek, ott némi nyugatról jövő önzetlen segítséggel ez sem okozna túl nagy nehézséget. A renitens nép nélkül végre vegytisztán érvényesülhetne a szent jogállamiság.

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »