Válságtanácskozás Kölnben a nőkre támadó arabok miatt

Válságtanácskozást tartanak Kölnben, miután kiderült, hogy szilveszter éjjel egy arab férfiakból álló ezerfős horda fiatal nőkre vadászott a város utcáin. Egyre többen bírálják a rendőrséget: egyrészt azért, mert nem akadályozta meg a támadásokat, másrészt mert sokak szerint el akarta hallgatni, hogy a támadók migránsok. NEM KELL ITT A SZERVEZETT BŰNÖZÉS IRÁNYÁBA ELVINNI A DOLGOKAT, EZEK A FÉRGEK ÍGY SZOCIALIZÁLÓDTAK.

Magyar Menedék - Badiny

Szilveszter éjszaka a kölni főpályaudvar előterében mintegy ezer férfi gyűlt össze, akik a szemtanúk és a megtámadott nők szerint arabnak tűntek. A tömegből csoportok alakultak ki, amelyek tagjai körbeállták az újévet ünneplő nőket, majd inzultálták és meglopták őket. Voltak, akiket 30 férfi vett körül. Wolfgang Albers rendőrfőkapitány nagy számú szexuális bűncselekmény és egy nemi erőszak elkövetéséről számolt be. Eddig hatvan feljelentés érkezett a rendőrségre.

Hírdetés

Az egyik áldozat szerint a közelben lévő rendőrök nem vették komolyan a helyzetet. Egy másik áldozat azt mondta, a hajuknál fogva rángatták őket a támadók, és úgy bántak velük, mintha „szabad prédák” lennének.

Ralf Jäger, Észak-Rajna-Vesztfália belügyminisztere azt mondta: „Nem tűrjük el, hogy észak-afrikai férfiak csoportokba szerveződve arcátlan szexuális támadásokkal alázzanak meg védtelen nőket”.

A rendkívüli értekezlet a közelgő utcai karnevál miatt is fontos. A farsangi időszak utolsó napjain megrendezendő eseményre látogatók százezreit várják.

Hamburgban is nyomoz a rendőrség az észak-németországi város vigalmi negyedében ugyancsak szilveszter éjszaka történt hasonló incidensek miatt, amelyek során többek között inzultáltak, fogdostak nőket, valamint elvették mobiltelefonjukat, okmányaikat és pénzüket csoportokba verődött, feltehetőleg észak-afrikai támadók. Holger Vehren rendőrségi szóvivő szerint az elkövetők 20 és 40 év közöttiek lehettek. A hamburgi rendőrség további szemtanúkat keres.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »