Valószínűleg az év fotója készült el Floridában

Valószínűleg az év fotója készült el Floridában

Földünk állatvilágának tagjai mindig tudnak érdekes eseményeket produkálni. Láttunk már idén harkályon repülő menyétet, most itt az újabb „utazási együttműködés”: mosómedve aligátor hátán.

A helyszín Palatka, Florida, Amerikai Egyesült Államok. Egészen pontosan az ocalai természetvédelmi terület. Az amerikai állampolgár Richard Jones családjával sétált az Oaklawaha folyó mentén, amikor érdekes eseménysorozat kezdődött el – írja a Baynews9 hírportál. Ugyanis Jones, fiával együtt aligátorokat akart fotózni, amikor a gyermeke megijeszthetett egy mosómedvét, ami felfutott egy aligátor hátára. A végeredményt az apa örökítette meg:

Hírdetés

Fotó: Twitter

Mint Jones elmondta: „A történet hátterének ismerete nélkül, úgy tűnik, mintha a mosómedve az aligátor hátán szelte volna át a folyót.” Azonban az történt, hogy amint az aligátor elindult, Jonesnak minél gyorsabban el kellett készítenie a képet, még azelőtt, hogy a mosómedve beugrott volna a vízbe, és minél messzebb úszott volna alkalmi csónakjától.

Az elmúlt időszakban nem ez volt az egyelten és egyben szokatlan jelenség az állatvilágban. Nemrég egy menyét döntött úgy, hogy egy harkály hátán hódítja meg a világot.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »