Valószínű: titkosszolgálati robbantás történt

Az MTI-ben maradt benne, talán hanyagságból(?): ‘a robbanás kétségkívül BELÜLRŐL JÖTT.’ Magányos ellenálló képtelen bejutni egy zárva lévő bankba észrevétlenül. Az MTI hír folytatása: ‘az üvegszilánkok kifelé repültek, sok helyütt akár a bankfióktól 50 méterre is. Az MTI szerint az út mindkét oldalán betörtek az ablakok, és feltehetőleg a bank bejárati ajtaját repítette az út túloldalára a detonáció.’

Mint olvasónk írja: ‘Aki látott már robbantást az tudja.A robbanási energia mindig az ellenállás felé hat.Itt a törmelék kifelé jött.Pár kiló trotilt már elfüstöltem mint öreg baka.’

Egy magányos harcos, egy az uzsorásbankok által kifosztott devizahiteles aligha tud bejutni egy zárva lévő bankba észrevétlenül, majd elküldeni a hajléktalanokat is a robbantás előtt a környékről. Az is nyilvánvaló, hogy széles szakaszon be kellett lássa az utcát, aki lenyomta a távirányítású szerkezet gombját, nehogy arra jöjjön valaki egy buliból hazafelé, hiszen még a túloldalon is betörtek az ablakok. Vagyis a tettesnek (inkább az ügynök brigádnak) végig ott kellett valahol lennie a közelben.

Hírdetés

A lehetséges cél: minden bankellenes hazafias csoport kriminalizálása és terroristagyanússá nyilvánítása. Elvégre mind több és több magyar embert készülnek kiforgatni lakásából a cionista bankok, ígérjen bármit is a cionista gyarmatosítók aktuális helyi bábkormánya. Ez pedig idővel robbanáshoz vezethet, amit megpróbálhatnak csírájában elfojtani.

A Fidesznek és a Jobbiknak (kivéve Gaudit, aki nem szavazta meg) köszönhetően ugyanis tavaly óta lehetőség van puszta gyanú alapján korlátlan ideig fogvatartani bárkit súlyosabb bűncselekmények ürügyén: http://magyarhajnal.com/vegtelen-elozetes-hazafiaknak-a-jobbik-tovabb-szigoritana/ (erről Budaházy is beszélt műsorában). Ki tudja, talán a bankellenes beszédet is korlátozni fogják a holokauszt ürügyén? Egy olyan banánköztársaságban, ahol a rendőrség betilthat egy rendezvényt, mert annak résztvevői családpártiak és más országok nacionalistáival tartanak kapcsolatot, minden megtörténhet.

Bízunk benne, persze, hátha mégis egy magányos Lúdas Matyi vagy Robin Hood kezdett akcióba, de a jelek alapján erre kicsi az esély.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »