Valóban arra hivatkozik C. Ronaldo, hogy csak hat általánosa van

Valóban arra hivatkozik C. Ronaldo, hogy csak hat általánosa van

Nyilvános lett az a videófelvétel, amely Cristiano Ronaldo vallomását rögzíti július 31-én, az adóügyével kapcsolatos bírósági meghallgatáson. Itthon többek között az NSO hozta le a felvételt, amelyen a napjaink legjobban sztárolt labdarúgója arra is hivatkozik, hogy az általános iskola a legmagasabb végzettsége, de azt sem fejezte be.  

Egy hónapja az abola.pt már idézte a Real Madrid csatárának szavait, ezt annak idején az nso így tolmácsolta: 

„Mindent kifizettem kétezer-tizennégyben. Nem sokat értek az egészből, mert csak hat osztályt végeztem az általános iskolában. Az egyetlen dolog, amihez konyítok, az a labdarúgás.

Hírdetés

Ha a tanácsadóim azt mondják, hogy »Cris, nincs semmi probléma«, akkor hiszek nekik. Ragaszkodom hozzájuk, mert ők a legjobbak. Jól megfizetem őket, hogy megfelelően végezzék a dolgukat.”

Ügynökéről, Jorge Mendesről kifejtette: „Olyan, mint én, nem sokat ért az adóügyekhez. Ő a gyermekeim keresztapja, benne bízom meg a legjobban.”

Az is kiderült, C. Ronaldo, aki nem örvend általános népszerűségnek saját klubja, a Real Madrid szurkolói között sem (előszeretettel kifütyülik) újra visszatérne korábbi lakhelyére, Angliába.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »