Valaha kevesebbért körbehordozták a véres kardot

Valaha kevesebbért körbehordozták a véres kardot

Nagyobb a veszély, mint gondolnád!!!
Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban – A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek.
A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a migránsok nem menekültek, céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik őket.
Youssef Khalil azt mondja: idővel nemcsak Németországot veszik célba, hanem a teljes földrészt.
A Magyar Nemzetnek adott interjúban a főpap emlékeztet rá, hogy Egyiptomban amikor a Mozlim Testvériség uralkodott egy évig, “az a legsötétebb korszak volt”.

Youssef Khalil

A gond az iszlámban van, a Korán a probléma forrása: olyan fejezeteket tartalmaz, amelyek megparancsolják a muszlimnak, hogy megölje a hitetleneket.
Nem vallási vezetőként, hanem magyar állampolgárként mélyen egyetért Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos intézkedéseivel.
Szerinte a kormányfő tisztában van a kialakult helyzettel, érti is, mi történik.
Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek.
Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.
Ezek a gazdag országok éppen azért nem engedik be őket, hogy megszállják Európát.
Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban.
Megszállták az országukat.
A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni. Mintha csak újra olvasnám a történelmet, csak most sokkal gyorsabb a ritmus.
Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban.
Sötét jóslatát a főpap azzal indokolja, hogy az iszlám kihasználja az európai mentalitást, naivitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják.
Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen.
A sátán kihasználta, hogy Istent a balliberálisok kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt. De az ellenség segítése ostobaság, mert a leendő gyilkosokat vissza kell utasítani.
Youssef Khalil szerint a polgárháború elől menekülő szírekhez sok török is csatlakozhatott.
Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz.
Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat.
Törökország úgy fogad be menekülteket, hogy nem biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet. Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet.
A főpap szerint a migráns-áradatot már nem lehet feltartóztatni.
“Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiknek születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást. Azután átveszik a magyarok helyét. Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.”
Ezek az emberek nem integrálhatóak, hiszen éppen azért jönnek, hogy terjesszék az iszlámot. Idő kérdése, és Európa mohamedán kontinens lesz. A terroristák már Európában vannak, akik jönnek abban hisznek, hogy ha az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.
Ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul.

Hírdetés

Címlapfotó: EPA

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »