Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence?

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence?

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője új sorozatot indított: nyilvánosságra hozza a Párbeszéd botránypolitikusának fenyegető(ző) parlamenti megnyilvánulásait. Nézzétek az első videót! Vajon hogyan köszönti Orbán Viktort „Cöfcöf” Bence, a Tisztelt Ház tiszteletlen „Trágárkája”?

A Blogstar is beszámolt róla: tegnap, a balliberó ellenzék újabb parlamenti cirkuszi napját követően a Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott, legfőbb ideje a szigorúbb fegyelmi szabályok bevezetésének a Tisztelt Házban, tekintve, hogy az mégsem állatkert. (Még ha a Jakab Péterek, Hadházy Ákosok, Szabó Tímeák és tiszteletlen tsaik annak is nézik esetleg, feltéve, de meg nem engedve.)

Példaként említette a Párbeszéd botránypolitikusát, a ricsajprovokátor, magatartásból felmentett Tordai „Cöfcöf” Bencét is, aki (via MTI) „Amikor elsétál fideszes képviselők vagy a miniszterelnök mellett, rendszeresen olyan megjegyzéseket tesz, mint: Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány”. Kocsis Máté közölte: Tordai fent említett megnyilvánulásai a parlamenti jegyzőkönyv számára megörökíthetetlenek, de azt ígérte, igyekszik dokumentálni, hogy bemutathassa Tordai Bence valódi arcát a nyilvánosságnak.

Tordai erre könnyesre sértődött, és úgy reagált: Kocsis túlment minden határon, „nagyon súlyos és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg” vele kapcsolatban, ezért beperli rágalmazásért.

A Fidesz frakcióvezetője persze nem hagyta annyiban! Sorozatot indít közösségi oldalán Tordai fenyegető(ző) megnyilvánulásaiból. Csütörtök reggel elindult tehát a Best, pontosabban a Worsf of Tordai! Erősnek és ütősnek ígérkezik – ahogy a régi vicc mondja: igény az van rá!

Hírdetés

„Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket. Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik. Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz”

– írja Kocsis Máté.

https://ezatuti.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »