Vajon mikor lóg a bilibe Szigetvári Viktor keze?

Vajon mikor lóg a bilibe Szigetvári Viktor keze?

Nézem a lenti Szigetvári Viktor interjút, és nem hiszek a szememnek és a fülemnek.
Olyan kijelentésre ragadtatja magát ez a jó ember, hogy a Fidesz-KDNP és a baloldali összeborulás listája között a különbség 1%-on belüli lesz. Azt hiszem, ennél még Vona Gábor kormányalakítási vízióinak is több a realitása.

Vegyük figyelembe, hogy az MSZP korábbi kampányfőnökéről beszélünk, aki később már a túloldalról az összeborulás létrejötte fölött bábáskodott, így elnyerte a a közös lista 36. helyét, így az ő álomképében nyilván simán bejut a parlamentbe. Szerintünk, a valóság ettől, távol lesz, és kis szerencsével nem kell 4 évig egy ilyen díszmajom fejét bámulni a közvetítésekben.

Elhangzottak a fenti beszélgetésben nagyon erős mondatok.

Hírdetés

– Elégedett Mesterházy Attila szereplésével is?
– Attila minap volt Tiszaújvárosban és elkezdi azt az ígéret kampányt, amelyet közösen terveztünk meg, közös programokból gyúrtunk össze kulcsígéretekké, és ezeket fogja kommunikálni.

Értitek? Kulcsígéretek! Ez már simán vetekszik Wermer András mosóporos mondataival.

Először, azt hittem, hogy rosszul hallok és csak nyelvbotlás volt. De nem, megismétli ugyanabban a mondatban. Tehát ezek csak ígéretek, nyilvánvalóan, és bevallottan. Szigetvári Viktor nem szégyenkezik ezt kimondani, ő kemény és így belemondja a hírTV nézők arcába, hogy ezek csak ígéretek. Ez már igen.

Úgy gondolom, hogy ez a méltó folytatás ez a Gyurcsány-féle „igazságbeszédnek”. Legalábbis, balról biztosan így magyarázzák, és talán még jóízűt csettintenek is, hogy ez igen. Ez egy frankó srác, ő megmondja, mint a Feri, ilyen jó srácok mellé kell húzni az ikszet, majd áprilisban.

A mi fajtánk, pedig végighallgatja és várja a riport végét, és hogy április 6.-án este 8-kor ezek a nagy demokraták sírós szemmel kezdjék el felfalni egymást.


Forrás:nemzeti.net