Vágsellyén ismét gyalogost gázoltak, a nyugdíjas nem élte túl az ütközést

Vágsellyén ismét gyalogost gázoltak, a nyugdíjas nem élte túl az ütközést

Vágsellyén ismét gyalogost gázoltak, a nyugdíjas nem élte túl az ütközést Balaskó Réka2023. 01. 31., k – 08:48

Újabb gyalogost gázoltak el a hét első napján a kora esti órákban Vágsellyén, a Vágvecse városrészben. A JOJ-tv tudósítása szerint a nyugdíjas asszony nem élte túl a balesetet.

Hírdetés

Az eset néhány méterre a sokat emlegetett körforgalom előtt történt, ahol folyton torlódások vannak. A vietnami árusok boltjától a zebrán az út túloldalára igyekvő gyalogos már az átkelőhely másik oldalán volt, így a sofőrnek látnia kellett őt. A Vágvecse városrészben élők szerint űzött vadként kénytelenek közlekedni a gyalogátkelőhelyeken, mert a sofőrök türelmetlenek. A gépkocsivezetők ellenben arra panaszkodnak ezen, illetve más szakaszon, hogy a gyalogosok sötét ruhában, figyelmetlenül közlekednek. Vágsellye tegnap csatlakozott azokhoz a településekhez, ahol fél órára kikapcsolták a közvilágítást.

Többen is nehezteltek amiatt, hogy így még életveszélyesebbé vált a közlekedés a városban, ám a gázolás jóval előtte történt és az utak még ki voltak világítva a járási székhelyen. Alig öt nappal ezelőtt történt hasonló eset, amikor egy 21 éves gépkocsivezető gázolt el két gyalogost a zebrán az egyik vágsellyei lakótelepen a Vágfarkasdi úton. A 19 lányt súlyos sérülésekkel a galántai kórházba szállították, a barátja könnyebb sérülésekkel úszta meg az esetet. (száz)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »