Vágó Sorost mosdatná, avagy bolond lyukból bolond szél fúj

Vágó Sorost mosdatná, avagy bolond lyukból bolond szél fúj

Vágó István, a bukott kvízmester, a Demokratikus Koalíció elnökségének humorzsákja gúnyolódik. Természetesen a kormánymédián, amelyet ő (is) következetesen lakájmédiának nevez.

Ha ugyanis valaki mélyen Gyurcsány Ferenc hátsójában székel, akkor másnak nem is nevezheti. Az ott terjengő légköri viszonyok ugyanis szinte magával ragadják a vendéget. Főleg, ha nem is annyira vendég, mint Vágó, aki hosszú évek óta otthonosan lélegzik ebben a klímában.

Szóval azt írja a bukott kvízmester a Facebookján, hogy a „lakájmédia szerint tehát Soros pénzéből az amerikai Demokrata Párton keresztül fizetik világszerte (!) a tüntetőket”. Beszúr egy idézetet is a hirado.hu-tól, amiből persze az derül ki, hogy a lakájmédia nagyon is igazat beszél. Ezt:

„Hatékony költésnek tűnik, lássuk be…”, cikizi tovább a lakájmédiát, majd hozzáteszi: „Gratulálok a briliáns logikához.”

Aztán meg elkezd babrálni mindennek a tagadásával. Azzal, hogy ez nem is így van, mert Soros szóvivőjén keresztül cáfolta a pénzelésről szóló hírt, amelyet az Európai Bizottsághoz közeli Politico hírportál tett közzé. A Bizottság, így a Politico is tudvalevőleg nagyon közel áll egy bizonyos Soros nevű amerikai pénzemberhez. Erre varrjunk gombot.

Egy sima, egy fordított – Vágó módra.

A történet ugye arról szól, hogy azok a tüntetők, akik világszerte erőszakos megmozdulásokat kezdeményeztek a rendőri túlkapás áldozatául esett George Floyd – egyébként büntetett előéletű, az intézkedés során is újabb bűncselekményen rajtacsípett, valószínűleg kábítószer hatása alatt törvényt sértő afroamerikai személy – ügyében,

Hírdetés

Ezt a helyzetet akarja Vágó eljelentékteleníteni. Meg nem történté tenni nem tudja, hiszen a Politico mégiscsak megírta. A Soros-szóvivő cáfolatának valóságtartalmára pedig még maga a kvízmester sem veszi be a mérget. Csak fintorog, kevesli a zsozsót, amivel például akkora tömeget mozgósítani lehetett volna, amekkora a mellékelt párizsi fotón látható.

Erre jó a lakájmédiázás, mert miközben a kormánymédia által közölt tények alapján tájékozódhatott az olvasó a valóságról, egy vérliberális gyurcsányista a lakájmédia szó emlegetésével igyekszik a valóságot hazugságnak beállítani.

Persze a gyurcsányi klímában szipuzva könnyen fut bele az ember ilyen ostoba magyarázkodásokba. Öltözteti a meztelen királyt, mosdatja a szerecsent, szennyezi a Facebook nyilvánosságát.

A valóság azonban ettől még valóság marad, ahogy a hazugság is hazugság, bárhogy is akarja szépíteni a dolgot Vágó István.

Horváth K. József – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »