Vágó összeomlott a Facebookon

Vágó összeomlott a Facebookon

Vágó István, a közismert szélsőséges gyurcsányista, egykor szebb napokat látott műsorvezető a Facebookon öntötte ki lelkét. Minden bizonnyal nagyon elkeseredhetett a baloldali „összefogás” bukásán, mert egy zagyva bejegyzéssel „búcsúzott a bűnbaktól”. Ezt írta Vágó a Facebookon:

Búcsú a bűnbaktól.

Tisztelt fikázók, mi lesz veletek? Eddig még volt valaki, akinek a nyakába varrtátok a várható, majd bekövetkezett vereséget, de most, hogy az összefogás pártjai ismét önállóan indulnak a következő választáson, kire zúdítjátok majd az indulataitokat? A beteges fóbiáitokat?

Persze, ti megmondtátok. Ez hiteles, az hiteltelen. Új arc kell vagy “leharcolt” figurák? Többet foglalkoztatok az ellenzéki győzelem lehetetlenségével, mint a Jobbik erősödésével. 2006-tal, mint 2014-gyel. Egy szakácskönyvvel, mint a felcsúti stadionnal. “Trükkök százaival”, mint trükkök ezreivel. Kicsit se érzitek felelősnek magatokat a kialakult helyzetért?

Miről fogtok majd írni legközelebb? “Az elkúrásról”? Arról, hogy “Nem azt mondták, Feri!”? Az aggodalmaitok passzé, kereshettek új céltáblát.

Ennek ugyanis most már vége, szegény barátaim. Én nem tudom, kinek szurkoltatok idáig – ha volt ilyen egyáltalán. Vagy a “mindenki hülye” nyegle alapállása lenne munkásságotok értelme? Tekintsétek ezek után, kérlek, a nektek oly ellenszenves kis csoportosulás létezését fájdalmas adottságnak, amellyel nem érdemes annyit foglalkozni. Vagy legalábbis nem többet, mint a politikai palettán található többivel.

Aztán majd meglátjuk.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »