Vágó, az úriember

Vágó, az úriember

Kedvenc kvízprofesszorunk ma ismét egy remekbe szabott bejegyzéssel tüntette ki szektatársait, hű követőit, amelyben imigyen ejt néhány kedves szót Németh Szilárdról, a Fidesz alelnökéről. Mély gondolatok ezek, ezért tessenek alaposan megforgatni őket szíveikben, lelkeikben:

“Az, hogy így néz ki, kellemetlen. Hogy ilyen a stílusa, az bicskanyitogató. Hogy ez az ember ma országgyűlési képviselő lehet, az szégyenletes. Hogy ő egy párt alelnöke, az szinte megmagyarázhatatlan. Hogy ez a párt ma az ország kormánypártja, az szinte hihetetlen. De a legszomorúbb az, hogy ennek a pártnak ma még mindig ekkora a támogatottsága. Leginkább tragikusnak mondanám.”

Fotó: index.hu

Nem túl hogy hosszas gondolkodás után rádöbbentem, hogy ezúttal egyetértek Vágó Istvánnal, Istenemre mondom majdhogynem teljesen egyetértek vele. Nagyjából 97%-ban, ami vitathatatlanul meggyőző arány. Mert csupán néhány szót finomítva, a bejegyzése tökéletes pontossággal ábrázolja a mai magyar valóságot. Íme:

Hírdetés

“Az, hogy így néz ki, kellemetlen. Hogy ilyen a stílusa, az bicskanyitogató. Hogy ez az ember ma országgyűlési önkormányzati képviselő lehet, az szégyenletes. Hogy ő egy párt alelnöke elnökségi tagja, az szinte megmagyarázhatatlan. Hogy ez a párt ma az ország kormánypártja létezhet, az szinte hihetetlen. De a legszomorúbb az, hogy ennek a pártnak ma még mindig ekkora 3% a támogatottsága. Leginkább tragikusnak mondanám.”

Fotó: 24.hu

Nos, igazam van?

The post Vágó, az úriember appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »